fredag 24. oktober 2008

Ettersom jula allerede har startet....

....ifølge handelstanden tok jeg meg den friheten å bestille julegaver til meg selv fra den lekre nettbutikken Lobelia. De har så utrolig mye lekkert så det er ikke så lett å begrense seg. Definitivt en nettbutikk det er verdt å ta en tur innom. Her er ihvertfall det jeg bestilte:

Så nå skal jeg bare gå å glede meg til varene kommer!!!!

Nå har vi omsider fått avsluttet hagesesongen. Alle utemøbler er tatt inn, sommerblomster har jeg røsket opp, vimpelen er nede, støttestativer og andre plante"hjelpere" er tatt inn og alle frø er høstet. De siste frøene, ipomoea, høstet jeg inn i går og ble rensket i går og ligger nå på avisa og tørker. Jeg fant ut at det ble godt over 150 frø, noe jeg også trenger til neste sesong.

Jeg hadde forøvrig bestemt meg for å ikke kjøpe mer frø men jammen fikk jeg sendt en geraniumbestilling til Akoen i kveld. Hun hadde så utrolig mye frø men ettersom jeg har lite geranium i hagen og de få frøene jeg var så dum å sådde for en stund siden allerede har begynt å spire, måtte jeg jo bestille litt mer geraniumsfrø.

Ellers har det vel ikke skjedd så mye nytt her i gutua. Dagene går med til kos og lek med knuppen vår og jeg fant ut at halve permisjonstiden min allerede har gått.

I går tok vi oss en tur til Charlottenberg og handlet mat, masse bacon bl.a. samt diverse andre kjøttprodukter, så nå er fryseren full. Men vi konkluderte med at det er mye koseligere på Svinesund, selv om det er ganske så "harry" der også, så heretter kommer vi til å reise dit istedet. Dessuten er det mye bedre vei ned dit. Martinus var også med oss og han var rett og slett en fryd å ha med. Han satt trofast i setet sitt hele veien, "skravlet" og sov mye av tiden. Så det ble bare et lite stopp i Kongsvinger før vi kjørte videre til Charlottenberg. Vi er så stolt av han og det er flere som har bemerket at han er så snill. Han gråter nesten aldri og er stort sett alltid blid og grei................sikkert lik mammaen sin...haha!

Nei nå får vi vel legge oss, Morten jobber døgn i morgen så jeg og Martinus blir alene!

3 kommentarer:

Villrose sa...

Åh - brett i den stilen har jeg vært så heldig å arve (elsker gamle ting). Fint å servere gløgg på, eller aperitif, og ikke minst Champagne på Nyttårsaften ;-)

Så fint at minstemann er grei å ha med på tur. Uvurderlig!

IngunnBW sa...

Så mange fine ting du har bestilt Lene! Likte spesielt godt karaffelen, fatene og den nederste lille glassvasen med lokk. Nydelige ting! Blir julaften på forskudd for deg det når varene kommer :)

Det høres skjønt ut med en liten en som er så grei å ha med å gjøre. Da får du anledning til å kose deg og ikke bare være mamma. Når jeg drar til Sverige blir det alltid Svcinesund, fordi det er nærmest. Da hamstrer jeg kjøttdeig. Den er ca 50% billigere og mye bedre enn den norske kjøttdeigen med et fettinnhold som ligger midt mellom vår karbonadedeig og kjøttdeig.

Lene fra Lillehammer sa...

Ja jeg likte også veldig godt den karaffelen. Planen er at karaffelen skal få stå på bretten sammen med de to glassen jeg også har bestilt dersom det blir plass til det. Jeg syntes også de gammeldagse kleklypene var litt morsomme og ettersom vi skal lage et sånn gammeldags trekleshenger til sommeren, passer det godt med de. Tenkte jeg skulle lage en liten pose de kan få ligge i da som kan henge på klessnora.