søndag 14. september 2008

Lyskrona er på plass!


Jeg kjøpte meg ei lyskrone på Skeidar som var satt ned 200 kroner for en tid tilbake. Vi har prøvd å plassere den forskjellige steder men den endte til slutt på gangen, syntes det ble bra jeg. Jeg holder også på å male en kommode som skal stå der men ettersom jeg må male den ute tar det litt tid. Jeg legger inn bilde når den er klar. Den var tidligere mørk brun men nå er den blitt eggehvit. Bilde kommer senere.
Ønsker alle en strålend dag!
Her har jeg gjort et forsøk på å laste ned en videosnutt som jeg tok fra hagen i dag, bare for å sjekke hvordan det funka. Ok, men det gikk sinsykt tregt.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Utrolig lekker lysekrone!! Den gangen er jo kjempefin! Tror jeg må gjøre noe med gangen nede også her ja... huff.
Så gøy med videosnutt fra hagen. Ser vi har samme benk!!

Sine sa...

Så fin gang du har. Og så gøy med videosnutt, det gir et annet inntrykk.

IngunnBW sa...

Så fint å se den koselige haven din live, kort - men effektiv filming :). En deilig sitteplass på benken under pilen, for det er en sølvpil du har der?

Så er jeg veldig begeistret for frølisten din med beskrivelse. Jeg er som kjent ny på frø, så dette blir moro og lærerikt for meg å følge med på. Jeg ser du har eget planterom. Bruker du spesielt lys der inne i det kjølige rommet? Du sår noe rett ut (som stokkrose og valmue), og annet inne? Jeg har kjøpt frø til fylte stokkroser på solfang. De skal såes inne i mars. Men det er kanskje forskjell fra sort til sort, synes å ha hørt at de fylte er vanskeligere å få til å selvså seg, så mulig det er derfor?

Lene fra Lillehammer sa...

Hei Ninni!
Hyggelig tilbakemelding!
Når det gjelder pila så tror jeg det er sølvpil ja, den stod her da vi kjøpte huset så jeg er ikke 100%. Og når det gjelder frø så er det kjempegøy, det å få frøene til å spire og glede seg for hver dag for å se om det har skjedd noe. I anekset hvor jeg har planterommet mitt bruker jeg kun vanlig lysarmatur som jeg har fått på jobben og temperaturen ligger på rundt 13 varme mener jeg å huske. Det har ihvertfall fungert bra. Jeg sår stort sett alt på senhøsten og lar de stå ute i kasser som jeg dekker godt til. Når det gjelder stokkrosefrø har jeg kun sådd det en gang. Da gjorde jeg følgende: Sådde de i jula, lot de stå på varmekabler og når de hadde spiret satte jeg de i anekset. Første året kom kun bladrosettene men i år har alle blomstret.