lørdag 27. september 2008

Det som jeg skulle skrive i går!

Ja for da jeg omsider hadde skrevet ferdig gårsdagens blogg fikk jeg ikke lagt det inn fordi det kom en eller annen merkelig grunn om at det var overbelastning på blogspot'en.

Men ihvertfall, i går fikk vi 10 kubikk med ved og det er egentlig veldig mye ved. Vi fikk mamsen til å komme å passe Martinus mens jeg og Morten lesset og stablet veden i garasjen. Skal si vi holdt på og vi fikk inn 8 kubikk og da orket vi ikke mer. Da veden ble tippet av hengeren fikk to av alperipsene hard medfart og knakk, men jeg lurer på om det går an å sette kvistene ned i jorda igjen og at de da roter seg? Vel, jeg prøver så får vi se. Som avslutnig på dagen tok vi med oss Martinus på Sjusjøen og kjøpte oss fjellørret, det er bare supergodt og det var veldig koselig å komme seg en tur på "fjellet" og bare slappe av.

I dag har Morten fått inn 1 kubikk til med ved men nå har vi heller ikke plass til mer i garasjen så vi må prøve å få det ned i kjelleren (akkurat som om vi ikke har nok ved nedi der også).

Akkurat nå er Morten og Martinus og handler litt mat til i kveld og jeg ligger rett ut på sofaen og skriver blogg og drikker caffe mocca. Føler meg sliten og trøtt i dag og har ikke de helt store planene. Men for å lette på samvittigheten har jeg ihvertfall fått støvsugd, ryddet inn klær og sengetøyet henger ute til lufting.

Nedenfor er et bilde jeg tok i går av Nicotiana 'Bella Bambino' som fortsatt blomstrer så flott. Nydelig er den og strutter av selvtillitt der den står i sin blomsterprakt mens andre blomster nå holder på å ebbe ut.


Ha en strålende dag alle mann!

5 kommentarer:

Sine sa...

Så flinke dere var i går! Du kan med beste samvittighet ligge på sofaen og blogge og drikke deilig kaffedrikk i dag.

Bambinoen er jo helt fantastisk. Gleder meg til å så den til våren.
Står den i ei krukke eller i bed? Hvor mange planter har du satt der?
Nydelig, iallefall!

God helg til deg og guttene dine.

Lene fra Lillehammer sa...

Takk for det sine! De står i en sånn eur-pall og der tror jeg det er plantet 6 stk.
Ha en god helg du også og takk for at du gir meg god samvittighet for å bare late meg resten av lørdagen!

hildeG sa...

Skal ikke fryse til vinteren, dere da ;-)
Lat deg du, det gjør jeg og, enda jeg verken har støvsuget eller luftet sengetøy. Skal vurdere å stappe noe sengetøy i vaskemaskinen...

Tove sa...

Flinke vedstablere. Vi får 7 kubik i dag og jeg gruer meg allerede. Flott den Bambinoen. I natt hadde vi første frostnatta og dahliaen henger med nebbet. Jeg hadde håpet å ha dem ute ei stund til, men i morgen kveld ryker de innendørs. Ha en flott dag!

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk for hilsenen!
Løvsagen er selvsagt motorisert! ;)
Håndsag-typen har jeg eid i mange år, men den er ikke egnet til sånt storarbeid!
Produserer knekter for harde livet nå, utrolig morsomt, altså!