søndag 10. mai 2009

Her er pionoversikten!

Tusen takk alle sammen for hyggelige hilsninger på bursdagen min, det var koselig! Og Nina, du trenger da ikke gi meg noen bursdagsgave men jeg kan vel ikke legge skjul på at pellisen var superlekker.
Nedenfor er lista over pionene jeg fikk........Shirley Temple var bare utrolig lekker da og den tror jeg jammen jeg må ha flere av. Den jeg skal bytte er Sarah Bernhardt fordi den typen jeg har fått er rød og heter Red Sarah Bernhardt. Jeg har et par av typen Sarah Bernhardt fra før men de er rosa og er også kjøpt hos Bjørke. Så det spørs om han ikke har bommet der da han plukket de ut til meg.

1 stk. Shirley Temple (silkepion)
1 stk. Festiva Maxima (silkepion)
1 stk. Red Sarah Bernhardt
1 stk. Edulis Superba (silkepion)
1 stk. Nymphe (silkepion)
1 stk. Doreen (silkepion)
3 stk. Duchesse de Nemours (silkepion)
1 stk. Dr. Alexander Flemming (silkepion)
1 stk. James C. Weguelin (klosterpion) - denne finner jeg ikke bilde av og er litt usikker på hvordan den ser ut. Noen som vet?

Nå har jeg snart tenkt å ta meg en tur ut å plante pioner men så er jeg blitt bittelitt usikker på hvor fint det er å bare plante alle pionene sammen? Bør de heller plasseres litt her og der i hagen og stå hver for seg? Jeg skal jo selvssagt plante litt flere stauder inniblant pionene da, men jeg er litt usikker. Tips mottas! Ønsker alle en trivelig dag og ps: jeg føler meg ikke en dag eldre selv om jeg har blitt 37 år!

6 kommentarer:

Tove sa...

Flott pionsamling. Jeg tror jeg ville ha plantet dem litt spredt, men de er sikkert flotte sammen også :-) Lykke til.

Nina i Paradiset sa...

Alle silkepionene blomstrer jo samtidig, så det er vel lurt å blande staudene litt sånn at du har blomsting hele tiden! :)

Jeg har forresten noen i "din stil" som ikke står på listen din, men de var innkjøpt i fjor, og kan ikke deles på noen år enda. (grr...)
Skal skrive opp navnene og føre de opp i dagens innlegg "Planteoversikt" ;)

Tonerose sa...

Tror nok jeg ville plantet de litt spredt ja, slik at det blir blomstring hele sommeren! NYDELIG utvalg du har fått!! moro m bursdag! :o)

merethe sa...

Så nydelige peoner du har fått. :)
Jeg har satt mine litt spredt.

Vivi sa...

Så flotte Pioner. Du er heldig som har slike svigerforeldre.
Det kommer til å bli super flott når disse blomstrer. Jeg ville nok ha plantet dem i samme bedd, men med andre stauder som blomstrer på andre tiden enn Pionene. Dette finner du nok ut av, for fargesammensetting og blomstring er du flink til.
Bare stå på du, Lene for 37 år er ingen alder. Bare vent til du fyller 40, for da går det enda bedre.

Ninni sa...

En pion her og en pion der :) Jeg ville fordelt dem i så mange bed som mulig, så du har glede av dem hvor enn du går i haven. Gleder meg SÅ til å se haven din utover sommeren når alt komme ri blomst!