mandag 18. mai 2009

Fotorunde i vårhagen

Jeg synes det er så morsomt å se tilbake på bilder slik det er før blomstringa og sommeren virkelig tar til og at vi kan glede oss over hvor frodig det blir for hver dag som går. Da synes jeg at jeg selv hører meg si til Morten utpå sommeren: "Åååå, husker du når det så sånn ut her i våres.......jammen har det forandret seg og blitt frodigere her".
Derfor har jeg tatt en del bilder i hagen i dag slik at vi kan følge med på utviklingen i hagen og huske tilbake til hvordan det så ut i midten av mai.10 kommentarer:

merethe sa...

Så flott dere har det i hagen. mange fine detaljer. Sagt det før,liker stilen din. :)

Berit sa...

Takk for rundturen, Lene!

Anonym sa...

Så koselig hage du har.***
Det blir spennende å følge med den gjennom sommeren.
Regner med at du gir oss "oppfølgingsbilder".
Hilsen AmiD

Villrose sa...

Ser jo bare kjempetrivelig ut sånn som det er nå!

skogsdua sa...

Så utrolig flott hage dere har, virkelig koselig:)

Ninni sa...

Nydelige bilder Lene! Herlig med før- og etterbilder av årets blomstring :)

Har du fått plantet ut alle frøplantene dine enda? Jeg har fremdeles mesteparten igjen. Men nå begynner det å avdekkes ledige plasser rundt i bedene, så denne uken forsvinner to kasser med stauder ned i jorden.

Lene fra Lillehammer sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle mann!

Ninni....vet du, jeg har igjen kun en kasse med planter jeg så er jeg ferdig. Er skikkelig stolt av meg selv ettersom jeg hadde rundt 25 kasser med spirer. Erteblomstene jeg sådde ute har så vidt begynt å dukke opp også.

Ada sa...

For en nydelig hage du har!!! Ser ut som du har delt hagen inn i flere "rom". Det synes jeg er så spennende....Skal bli spennende å følge med når hagen spirer skikkelig utover sommeren!

Hilsen Ada

Ada sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Line Cathrin sa...

Haven din har virkelig blitt flott. Du har hengt i som en tørk de siste åra ser jeg. mange fine detaljer og spennede svinger som gjør at man ikke kan se riktig alt på en gang. Og alle de koselige sitteplassene. Nydelig.=)