søndag 18. januar 2009

Se hun hekler!

Ja, så har omsider jeg lært meg å hekle også, mamsen lærte meg det på fredag og det går igrunn veldig fint selv om jeg aldri i verden trodde jeg skulle få det til. Så mitt første prosjekt er å lage teppe til Martinus som han kan ha på rommet sitt. Er jeg heldig er det kanskje ferdig om et års tid for jammen tar dette tid gitt. Men jeg har lært meg å være tålmodig etter mine hardangersømprosjekter, sansynligvis tar hardangersømmen enda lengre tid enn dette.
I dag er jeg alene, sambo jobber døgn og jammen har det lavet ned med snø, fysj og fysj, dermed var den vårfølelsen over. Så da jeg fikk lagt Martinus koblet jeg på babycall'n og tok på meg ytterklær og ruslet tungt ut i snøen; neida, ingen unnskyldning for ikke å måke snø i år som jeg hadde i fjor da jeg var gravid. Men det gikk veldig fint for snøen var så lett. Men jeg må ærlig inrømme at jeg ble skikkelig scary...plutselig var det noen som sa "hallo" - "hallo" i babycall'n. Hæææ, Martinus klarer da ikke å prate enda..........???? Syntes det var skikkelig ekkelt jeg da. Spøker det her? Jeg er nå litt overtroisk jeg da og vet at sjeler fra "den andre siden" ofte tar kontakt med oss jordelige via elektriske apparater. Uff, nei, jeg ble rimelig shaky men konkluderte med at det sikkert bare var forstyrrelser fra et annet sted. Da jeg omsider kom inn igjen hadde jeg fremdeles babycall'n nedi stua (andre delen stod jo selvfølgelig på Martinus sitt rom). Etter en stund begynte den å reagere igjen men da var det Martinus som lå og smågryntet. Jeg gikk opp og lot han få litt melk og da hørte jeg jommen noen som pratet i call'n nede igjen, å herregud, jeg enda mer nervøs igjen. Stod det noen bak meg på rommet til Martinus som jeg ikke så? Ikke nok med at jeg var dritnervøs for å gå opp på rommet hans men det ble neimen ikke noe bedre nå. Vel, nå er jeg nede i stua igjen og call'n er SLÅTT AV! Jeg hører hvis Martinus begynner å grine alikevel.
Jeg er kaptein Sorte Bill fra femten hundre og fjorten......
Vet dere, nå har jeg lagd meg en kopp med cappuccino, snart er det "Der ingen skulle tru...", heklinga ligger og venter på meg og den fristende katalogen fra Impecta ligger gjemt i skuffen men som jeg frykter kommer opp fra skuffen i løpet av kvelden.
Skal ikke ha flere frø - skal ikke ha flere frø!!!!!!!

Kos dere folkens, for det skal jeg!

7 kommentarer:

Sine sa...

Uff ekkelt når andre stemmer kommer inn på din babycall. Vi har også hatt flere slike episoder. Men det som er aller mest ekkelt synes jeg er at vi da også sannsynligvis kommer inn på andres. Og dermed må jeg tenke meg om to ganger før jeg snakker... He he.

Så flink du er til å hekle. Jeg har også veldig lyst på et slikt teppe. Må kanskje prøve å få lært meg det jeg også.

Elsa sa...

Kanskje du har et husspøkelse:-)
Trøst deg med at spøkelser ikke er farlige.

Hekling går rasende fort når du får mer øvelse. Her ser en virkelig at det vokser for hver omgang.
Lykke til videre.

Vivi sa...

Vi har også fått inn naboer på vår call. Det skal være en innstilling på disse babycallene, slik at du kan stille inn og kanskje ikke få inn nabo'n.
Du er i grunnen heldig som får lov til å måke snø. Jeg har ikke måkt snø siden i fjor, skulle gjerne ha gjort det, men gubben har kjøpt seg en liten snerten traktor og han løper ut før jeg får sukk for meg. Nå har han jobben rundt omkring på Vingnes, for det er noen eldre som ikke har krefter lenger til snømåking. Snø er tingen og han har smilt mye i helga.
Håper du får en fin mandag.

Vivi sa...

Glemte å si at slike hekla tepper er koselig å ha. Jeg har også ett som min bestemor har heklet. Du lærer fort og jammen er du flink.

merethe sa...

Så fint teppet blir.. :)

Ninni sa...

Det hørtes skummelt ut, spesielt når du var alene. Skjønner veldig godt at du ble engstelig!

Snømåking kan være koselig det, men ikke når det kommer sånne mengder som i det siste. Høysesong for kiropraktorer! Jeg bidrar med mitt der, så jeg har avbestilt mer sne i januar.

Det er så koselig med hjemmelagde ting som hekletepper. Du er flink!

sticker sa...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag