mandag 12. januar 2009

Anno 12. januar 2009


Ja, ikke har jeg sett så lite snø som det har kommet hittentil i år jeg og neimen om jeg vil ha mer heller. Ovenfor er et par bilder som jeg tok i dag utenfor annekset, det er jo faktisk slik at jeg snart kan begynne å hage igjen....vel, kanskje å ta i litt for mye, men jeg får jo faktisk litt vårfornemmelse når jeg er ute nå; lite snø og varmegrader (uff og uff for frøene som jeg har stående ute). Men jeg må vel kanskje si at det fremdeles er snø på tomta vår men den er neimen ikke tykk. Det største problemet nå er vel den ekle isen som har lagt seg på veien inn til oss og for ikke å snakke om veien nedover gutua, jeg haddde skikkelig problemer med å komme meg nedover der i dag da jeg ruslet til butikken. Men heldigvis har jeg fått kjøpt inn en stor sekk med skjellsand så jeg har fått strødd både i går og i dag. Jeg husker forresten at vi hadde det samme problemet i fjor, da var det så ille her at jeg noen ganger måtte krabbe på alle fire for å komme meg opp i annekset (da var jeg vel og merke gravid og superredd for å falle).

Ønsker alle som er innom en god kveld!
PS! Jeg håper det går bra med spiringa på dass Vivi, nå må du ikke ta knekken på de da!

6 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Koselige januar-bilder! Sånn liker jeg! ;)
Det er helt bart her også nå, men dammen min har is enda. :( Lyst å ha den bort, så jeg får lenset den for litt vann.
Det går nok bra med frøene skal du se!

Vivi sa...

Jeg tenkte på det samme i dag, Lene. Det er merkelig lite snø i vinter og jeg gleder meg til tidlig vår. Selv om både februar og mars kan være snøfulle, så håper vi på tidlig haging i år.
Joda, her spirer det. Flyttet ut den siste boksen fra dassen i dag. Nå står alle på boden og venter på prikling snart.
Du kommer nok til å høre om jeg klarer å ta livet av dem, vær du sikker.

Vivi sa...

Det ligger foresten en utmerkelse til deg på bloggen min.

Mariann S sa...

Hei.
Det ligg en utmerkelse til deg i min blogg og.
Du har en fin blogg :-)

Ninni sa...

Så fine bilder! Å, som jeg gleder meg til våren! Nå ser det nok helt annerledes ut der ja. Utefrøene dine har fått en god og lun dyne over seg :)

technology sa...

balenciaga handbag
balenciaga handbags
balenciaga
balenciaga bags