søndag 25. januar 2009

Nok er nok!

Nå vil jeg ikke ha mer snø!!!! Det er tross alt bedre at det kommer litt sånn jevnt over men istedet virker det som om at alt skal komme på en gang. Jeg og sambo bytter på å måke og vi må stadig ut og holde måkinga vedlike slik at det ikke blir så mye å ta hver gang. Men i natt hadde det jo kommet vanvittig mye snø så sambo tok den første akta og jeg avsluttet den. En dag skal vi kjøpe oss snøfreser, det har jeg bestemt. Men vi får vente til vi blir litt dårligere til beins, det er jo tross alt fin trim (eneste positive jeg kan komme på).
Jeg tok noen bilder av sambo i dag da han drev å måkte, ikke kaller jeg dette idyllisk ihvertfall.

På annekset derimot, der spirer og gror det. Jeg har ikke oppdatert frølista mi noe særlig, men alle pottene ble tatt inn i midten av januar og stort sett de fleste har spiret etter 1-2 uker, å gud bedre meg! Den som jeg er kjempestolt over å ha fått til hittentil er frøene jeg fikk av Ingrid E fra Lesja. Det er frø av Trollius x cultorum 'Alabaster'. Nå har det dukket opp kun en spire så jeg skal gjøre mitt beste for å holde den i live. Men er jeg heldig dukker det opp noen til etterhvert. Denne har jeg ønsket meg så lenge så jeg håper det går bra.
Nedenfor er bilde av de første spirene som forhåpentligvis kommer til å pryde hagen etterhvert.

I dag har mamsen bursdag så i efta skal vi på kinarestaurant og kose oss, gleder oss kjempemye for de har så god mat der.
Ønsker alle en fin søndag!

6 kommentarer:

Ninni sa...

SÅ moro med frøene dine som spirer! Jeg går og kikker på mine som står på badet etter den siste sådden forrige uke. Er litt bekyrmet, ikke en eneste spire har dukket opp enda. Jeg lurer på om jeg har hatt for mye jord over frøene...var det ikke 1 cm, eller har jeg misforstått tro. Jeg leste nylig at de bare skal ha dobbelt sin egen størrelse med jord? Uff, håper ikke det ødelegger for spiringen.

Tror du ikke jeg falt for fristelsen til å bestille frø fra Impecta i dag da... En del prydgress til krukker jeg ikke har bl.a... Jeg bestilte også fioler til graven til mine foreldre, håper virkelig jeg får til dem. Det hadde vært spesielt koselig.

Jeg er heeelt enig i at all snøen som har falt nå ikke er idyllisk i det hele tatt. Her er den blytung, våt i bånn og kram oppå. Jeg har akkurat kommet inn etter siste økten med måking, jeg tror jeg får Skippern-armer uten å spise spinat.

Ninni sa...

Ps. Hils Ninni og gratuler med dagen :) Thihi

Vivi sa...

Så var det vi da, Lene som trodde på en tidlig vår. Enig med deg nå er det nok. Tror du vi finner igjen pottene under all denne snøen ?

Sine sa...

Her vet vi ikke hva snø er... Kunne jo delt litt på det.

En utfordring til deg ligger i bloggen min:

http://sineshage.blogspot.com/2009/01/utfordring-mappe-6-bilde-6.html

Ha ei god uke.

Aud på Dal sa...

Hei
Vil du ha utfordringen som ligger til deg i bloggen min?

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Så flott at Alabaster'n har spirt da :D. Skjønner godt at du er kjempestolt av det! Frøene mine er ikke kommet i jorda enda, men nå er det like før. Skal bare få tak i skikkelig såjord først.
Jeg skjønner godt at du er frustrert over all denne snøen, Lene. Her har det heldigvis ikke snødd noe særlig på lenge, og i dag er det flott solskinn ute :)