onsdag 7. januar 2009

Så ble det symaskin på meg gitt!

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg og mamsen til Gjøvik å finne symaskin til meg og joda, jammen ble det med symaskin hjem til Lillehammer. Men fy grisen så dyr, 3600 kroner og da var den på salg, uff, dårlig samvittighet ettersom det er bursdagsgave fra mine foreldre. Jeg fant en til litt over 1000-lappen, men nei, den skulle jeg visst ikke ha. Så istedet ble det en Singer Confidence 7469:

Så gjett om jeg skal sy, ihvertfall forsøke. Jeg forsøkte meg litt i går forresten, i dag har jeg ikke fått gjort det ettersom samboer jobber døgn. Men den virker veldig brukervennlig og til og med jeg skjønner hvordan den skal brukes. Haha, man slipper til og med å tre i tråden selv i det lille nåløyet, det gjør den selv ved et par enkle grep. Har fått masse forsøksstoff og tråder av mamsen som forresten er superflink til å sy.....gjett om hun skal få lære meg masse.......det skylder hun meg ettersom jeg har lært henne å bruke data...haha! Dessuten har jeg vært inne og fått reservert et par bøker på biblioteket; selveste bibelen - abc i syteknikker. Dessuten måtte jeg jo bare låne Tildas Hus - akkurat som om jeg skal kunne klare å lage noe av det som er i boka, men med hjelp av mamsen er det jo ingen umulighet.
Noe helt annet forresten, jammen er det ikke noen som holder på å sende opp fyrverkeri nå, herregud at det går an.........GRRRRRRRR!
I dag har jeg forresten fått bestilt meg blondegardin, måtte nok gå veien via nettet ettersom det er kul umulig å få tak i blondestoff, ihvertfall slik jeg vil ha...jo, jeg fant jo noe da, men jeg betaler ikke bortimot 400 kroner meter' altså. Så det ble det en "tur" til Stoff & Stil hvor jeg fant noen greie blondegardiner, eller rettere sagt stoff, til enda greiere pris.....HER kan du se stoffet og ikke minst prisen, det var noe annet enn 400 kroner. Så da ble det sendt inn en bestilling på blonder samt på noe lin- og striestoff jeg skal bruke til å sy juletreteppe.

Vil ikke - vil ikke - vil ikke bli syk. Jeg har klart å holde meg frisk i hele jula selv om både prinsen og samboer har vært syke, men i går kjente jeg noe som kom smygende innpå men som jeg ikke har kjent snerten av i hele dag, men nå kommer den tilbake; kaldfryser i hele kroppen og tærne kjennes som is. Kjenner hodet er tungt og også det som henger under hodet. Vil ikke bli forkjøla altså, hakke tid til slikt tull. Jeg får ta en c-vitaminsjokk før jeg legger meg så får vi se hva høyere makter har bestemt seg for.

I dag har jeg forresten snakket med faren til min bestis. Han både tegner og bygger hus så i morgen skal jeg få tatt masse bilder av huset og sende det til han, så da får vi se hva slags forslag han har å komme med. Jeg ser jo for meg å få utvidet med et rom i 2. etasje (ark ut fra taket) med nytt ingangspartiet som da blir overbygd (forhåpentligvis med et bittelitt større vindfang). For å si det sånn; inngangspartiet vårt, eller hva jeg skal kalle det, er en trist sak gitt, fysj, skikkelig fæl og det samme kan jeg si om vindfanget.
En liten plan til som jeg har som jeg da tar med i samme slengen, det er at vi om x antall år fjerner balkongen som er på nersiden av huset og som vi aldri bruker og bygger heller ut stua slik at vi får vinkelstue, altså et nytt rom der balkongen er nå. Det blir ikke et veldig stort rom men kanskje et rom til enten å ha som spisestue eller rett og slett et rom med et par kosestoler og UTEN tv. Men dette blir langt frem i tid men jeg kan jo likesågreit få han til å tegne det i samme slengen så har vi alt det i orden. Men å få lagd et nytt rom i 2. etasje er noe vi må få gjort dersom det skal bli flere av oss etterhvert, kjempefint pressmiddel mot sambo som jeg VET vil ha flere bebiser....hihi!

Åi, dette ble et langt innlegg, skikkelig munndiarè i dag jeg, slik er det når man er alene hele dagen og ikke har så mange å snakke med. Joda, jeg og "tinusen" har vært nede hos mamsen og papsen i dag også, men til slutt ble han så trøtt og sovnet i armkroken til mormor så da måtte vi bare komme oss hjem igjen. Var vel egentlig på tide ettersom klokka allerede var blitt halv seks og han legger seg sju. Han sovnet kjapt da jeg fikk lagt han men en time etter så hørte jeg han skrek. Jeg gikk opp til han og da skjønte jeg godt hvorfor han gråt. Da hadde han klart å snu seg helt rundt i senga og beina var der hodet hans vanligvis er, men enda latterligere var det at han hadde tredd begge beina gjennom sengesprinklene slik at de hang utenfor. En meget ubekvem sovestilling men ganske morsom.

Nei, nå skal jeg gi meg, er vel på tide å få lagt seg snart. Jeg vet av erfaring den siste uka at Martinus er litt urolig om natta (sikkert flere tenner som er på vei) og ved 5-6 tiden er han så urolig og misfornøyd at tar vi henter han og lar han ligge mellom oss i senga.......gjett om gutten sovner og sover godt da. Så pytt-pytt, gjør det noe om vi skjemmer han (litt) bort da?

SO LONG!

4 kommentarer:

Elsa sa...

Gratulerer med ny symaskin:-) den kommer du nok til å kose deg med å bruke.
Ikke bare du som brygger på noe humsk humsk. Jeg har også fått det i kroppen, tung i hodet, de små grå er mer eller mindre utkobla og hosten herjer.
Hvem har tid til sånt tull denne tida da?

Vivi sa...

Får ikke håpe at du blir syk, men denne influensa'n er vist hissig. Jeg går også og venter, alle andre har vært syke i jula, mens jeg har vært sykepleier.
Ta deg en sterk en og pakk deg inn.
Det er koselig å ha en liten barnekropp inn til seg i senga. Vi har også enda besøke av sønnen i huset, og han blir 6 i neste mnd. Masse nærhet og kjærlighet er noe vi trenger både barn og voksne.
Gratis med ny symaskin, nå blir det gardiner i gutua.
Det scrapbook siden var helt topp, tusen takk for tipset.

Lene fra Lillehammer sa...

Takk til dere men i dag føler jeg meg bra igjen. Og uansett, det er nok ikke influensa som driver å forsøker seg her, den hadde jeg får et par juler siden så jeg er derfor resistent mot den.

technology sa...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag