mandag 1. april 2013

Jeg er sååå fornøyd med resultatet

Men ikke like fornøyd med alt arbeidet det fører med seg. Jeg snakker selvsagt om malingen av stua. Fy søren, jeg er så glad for at det ble så bra. Morten nevnte da vi flyttet inn for rundt 9 år siden av vi burde male veggene hvite den gang, men Lene hadde helt annen smak og det var helt utelukket. Jupps, gjett hvem som får høre det nå, gang på gang…hva var det jeg sa…jaja, slik er det og jeg får vel bare leve med det.

Jeg har grunnet med ett strøk og hittentil malt 3 toppstrøk. Desverre ser det ut til at jeg må male 4 strøk for å få dekket det helt, men det må jeg ta i morgen ettersom jeg må få kjøpt acrylmasse til å tette igjen noen sprekker her og der. Riktignok har jeg malt bare halve stua, men jeg skal nok rekke å bli ferdig før hagesesongen trår til for fullt. Ulempen med å male med hvitt er at både lister, tak og dører må males i tillegg da fargekontrasten til den nye fargen er helt pyton (Igjen, mal aldri med eggehvit så sant du ikke liker hvitfarge som gulnes med tiden).

Jepps, Lene smiler bredt selv om det er siste feriedag…

Forholdsvis like bilder ser jeg. Hjørneskapet på de øverste bildene skal jeg selge (500 kroner hvis noen er interessert). Her skal vi lage skap selv og døra jeg skal bruke er den jeg kjøpte i sommer hos skrothandleren oppi dalen. Om det er låvedør eller dassdør vet jeg ikke, men den er flott i mine øyne og skal selvsagt males da.

017 019
020 022

021

023

Jeg er hekta på blomsterkanner (er det ikke det det heter?) og både emalje og porselen er helt supert. Riktinok må de være hvite-/eller kremfarget, gamle eller nye, men jeg digger slike. De på bildet har jeg ganske mange av og i ulike størrelser. De på bildet har jeg kjøpt på Ikea.

5 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Maling er noe her, men det blir jo veldig bra da :) jeg maler hvitt over en grønn vegg... Blir jo aldri ferdig.. :p men det blir utrolig mye lysere :)

Hege sa...

Så fint det ble! Godt å bli fornøyd når det er så mye jobb :)

Jeg vil forresten gjerne kjøpe hjørneskapet ditt... om ingen kommer meg i forkjøpet. Har lett etter et sånt et til stua vår :)

shabby chic og lavendel sa...

Du har det riktig så koselig synes eg :)For noen dager siden la eg igjen en kommentar under temaet " nytt soverom" der eg lurte på hvilken nydelig grønnfarge du har brukt i gangen. Er usikker på om du har sett kommentaren min så eg forsøker igjen ;)

Mvh. Catharina

Lene fra Lillehammer sa...

Hei til du som lurer på fargekoden på grønnfargen. Koden er S0804-G20Y.

shabby chic og lavendel sa...

Tusen takk for at du deler fargekoden Lene. På bildene dine er den grønnfargen virkelig helt nydelig! :)