søndag 14. april 2013

The worst is yet to come…

Stueveggene er snart ferdige og jeg har stått på fra morgen til kveld. I dag tidlig så det slik ut:

001 002

Det skal sies at dette bildet viser at jeg er på innersvingen av siste vegg som skal males. Skal si det ble stor kontrast på fargen og jeg angrer meg ikke i det hele tatt. Dette ble MEG. Nå er klokka midt på dagen og jeg har fått hatt på grunning på den siste veggen…

003 004

Hylla og vindet som var plassert over sofaen er også blitt malt, men jeg er litt usikker på om jeg skal henge opp igjen vinduet. Når sant skal sies tror jeg at jeg har kommet til et lite veiskille hva interiør angår. Før digget jeg stæsj, “franske skrifter” både her og der og blonder og pynt alle steder. Nå tror jeg at jeg liker det litt mer enkelt og jeg tror det vil passe stua godt iom at den er så liten som den er. På hylla over sofaen hadde jeg malt teksten “carpe diem”, men den setnigen blir jeg påminnet om stort sett hver dag, så jeg trenger ikke ha det skrevet på hylla i tillegg. Nei nå skal hylla få være helt hvit. Jeg vet ikke hva definisjonen på min smak kan kalles så derfor kaller jeg den bare for Lene-stilen.

Jeg har også lagt ut noen møbler til salgs på finn og både hjørneskap og spisebord har jeg fått solgt…

010 011

Og jada, jeg har allerede bestilt bordet på Skeidar som jeg skrev om tidligere, men det turde jeg ikke fortelle Morten FØR jeg fikk solgt bordet. Så nå mangler det bare å få solgt stolene så har jeg fått unna det jeg hadde annonsert. Der hvor hjørneskapet står skal Morten lage et nytt skap som skal gå helt opp til taket (minder støv).

Som overskriften sier; the worst is yet to come…tak og vinduer er fortsatt igjen før stua er helt ferdig…blæææ. Men jeg har så vidt begynt med vinduene da så det er et godt tegn. Vindune skulle jeg egentlig ta forrige sommer ogås, men dere vet, er man hagegal så er man hagegal. Da ligger hus og interiør “brakk”.

Gutta har vært på trening og nå skal jeg få lagd litt mat. Uff, glemmer helt at jeg bor sammen med andre når jeg driver med malingen min. Men de er ikke blitt utmagra enda ihvertfall.

006

014

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint i stua hos deg! Har sett på flere bilder nå. Nydelig med sola som skinner inn i stua. Så stilig det var med de tre kannene i ulik størrelse som ståretter hverandre i et vindu. Mange inspirerende bilder du viser.

Laila sa...

Det blir kjempefint, jeg malte jo min lille stue (17 kvm) sommeren -11, og bildene mine ser nesten like ut. Lys beigeaktig ble lyst, jeg har en lys gråfarge og jeg er veldig fornøyd.
Den lille busken du viser har jeg også.
Ha en fin dag, klem Laila