lørdag 27. april 2013

En helt vanlig A-4 familie….

……dog uten bikkja da. Men en audi stasjonsvogn og katt har vi ihvertfall, samt “overgangsalder-bilen” til Morten…

062 070

058

Frøkna har en 8-16-jobb og stortrives med det…

040

…mens stakkars gubben derimot, som jobber i amulansen, blir helt utslått av de “få” dagene han jobber…

048

050

Frøkna i huset maler vegger og drikker øl og gutta koser seg med wii og bygger lego051

Inne blomstrer pellisene for fult og ute…………………HJLÆÆÆLP……jeg har nesten ikke begynt å luke i hagen enda og nå skriver vi snart mai. Hva skjer? Jeg MÅ få tatt et skikkelig tak i kveld.

063 064
067 069

I dag har jeg forresten vært i Vikingskipet på antikk-messe. Jeg var der da det åpnet klokka ti, men jøye meg så mange det var allerede da. Så da visste jeg med en gang at jeg måtte bare kjøre full speed der inne. Og noe fant jeg da, ikke så mye, men akkurat passe til at jeg ikke fikk dårlig samvittighet. Noen boller i merkene Egersund og Figgjo, flotte krydderkrukker og noen nydelige putevar med mellomverk (det kjøper jeg forresten alltid med meg). Jepps, det var det hele faktisk.

016 017
018 019

Men på veien hjem stakk jeg innom Coop Obs på Rudshøgda og der fant jeg noen flotte teracotta-krukker. Me like…

014 015

Her er de forøvrige avbildet med petuniaene jeg har tatt avleggere av i vinter og som skal pryde balkongkassene.

Her om dagen var jeg på KID for å se om jeg fant puter til spisestuestolene. Niet, fant ikke noe som passet jeg, så jeg får lete videre. Men de hadde litt stæsj til halv pris, så det ble med hjem i stedet…

009 007

Søte t-lysholdere i “fattigmanssølv” og en søt vase som jeg har pyntet med uekte lavendel. Men disse ser utrolig nok veldig ekte ut og er kjøpt hos Nille. Og for å få de til å se enda mer ekte ut, har jeg fylt vann i vasen.

Selv om kaker og søtt er godt…

013

…er det ikke noe som slår en deilig, hjemmelaget middag. I dag blir det riktignok ikke en svær middag jeg har tenkt å lage, derimot litt “kveldskos”; gambas al ajillo, hjemmelaget aioli og hjemmelagde oliven- og rosmarinbaguetter. Dette blir ikke førdig før om et par timer da deigen skal heves i 3 timer. Men som man sier…den som venter på noe godt…

Nå skinner solen og jeg har vel egentlig ingen grunn til å IKKE være ute. Begge gutta er også på plass så da tar vi oss en tur ut alle tre.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Koselig innlegg! Så heldig du var med alt det gamle porselenet du fant! De krukkene med tekst på er så fine, har et par jeg også. Flotte terrakottakrukker fra Obs, visste ikke at de hadde sånne.

Fint i stua hos dere, likte godt den gamle døra i grønt. :)

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Våren er jo sen, så ikke rart man får litt 'angst' når man ikke er igang med vårryddingen ennå... men det er ennå april :-)
Jeg har solgt ting & tang på loppis i dag, og er jammen ikke lett å prise ting. Mye finfint som gikk veldig billig. Der står man jo som korpsmamma og har lite peil på hva ting er verdt. Hva måtte du f eks gi for slike bakeboller?

Ha en fin vårhelg, og fin bilder du viser, kjempekoselig å kikke innom!

Tigertina sa...

Så hyggelig å "hilse" på dere alle :D
Kjempekoselig innlegg, og moro å se det fine du fant både på messe, og i butikk :)
Ha en super søndag!

Underberget sa...

Åååå, SÅ fine ting du fant på antikkmessa! Elsker slikt gammelt porselen:-) De terracottapottene var også veldig fine. Ønsker deg en fin søndag videre - nå er det bare å nyte våren og den fine tiden vi har framover!

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Kjekke ting du fikk tak i. Og framfor allt de fine terrakotta krukkene! Klem