fredag 29. mars 2013

Nok en støvsamler er blitt kastet ut

Og nå tenker jeg ikke på kråka denne gang, men teppet som spisestuegruppa stod på. Jeg og Morten har funnet ut at vi faktisk må støvsuge hver bidige dag og man kan jo spørre seg: HVOR I SVARTE KOMMER ALT STØVET FRA?? Men nå er ihvertfall teppet fjernet og jeg syntes det ble såååå mye finere der.

013

Og oppå bordet dekorerer de flotte tulipanene jeg fikk…

018

Og hva skimter man litt lenger bak på bordet? Jepps, et av mine neste mål for påsken.

019

Nyvaskede ligger de der; de gamle putetrekkene jeg kjøpte på Vikingskipet sist og som jeg skal lage gardinkapper av på kjøkkenet. Tror det blir en av prioriteringene i morgen tidlig.

Ellers ble det deilig “tomt” der hvor Egbert og buret hans stod og jeg har plassert oliventreet mitt der…

014

Det er noe med det å ikke overmøblere når man ikke har så stor stue, men det er ikke alltid så like enkelt. Jeg vet at jeg trenger litt mer oppbevaringsplass i stua, but time will show!

Jeg har en liten plan for noe annet som også skal vekk og erstattes med noe annet, men det får jeg heller komme tilbake til senere dersom det blir aktuelt.

Et annet prosjekt jeg hadde håpet å rekke i kveld var å få “shabbet” kommoden jeg flyttet i går. Jupps, jeg har gjort det klart…

017

Jeg og Martinus har vært alene i dag; Morten jobber døgnvakt til i morgen tidlig, men vi har kost oss både ute og inne i dag. Det ble jo selvsagt en tur til hoppbakken i dag også da Martinus hadde så fryktelig lyst til det. Det hadde ikke jeg med tanke på at jeg måtte dra han hele veien opp dit på kjelke og beina mine er støle som en opphakke ytrefilèt. Jada, formen er vel ikke av den beste og trappetrimmen i hoppbakken satte sine spor for å si det sånn. Men det ble ihvertfall ikke mindre trim på meg i dag og nå er beina mine ENDA verre og jeg skriker hver gang Martinus kommer borti dem. Enda verre er det å gå ned trappa, nei takke meg til, da sklir jeg heller på baken ned trappa. Men åkke som, det var verdt det og mer trappgåing skal det bli, super trim for rompe og bein.

I går var vi alle tre hjemme og vi bare koste oss hele dagen…

032 030
031 027

Bilde av gutta i solveggen og kråka fikk også sin første tur ut i år. Her sitter han og soler seg hos Morten og før bildet ble tatt passet han på å benytte anledningen til å drite ut buksa til Morten…hihihi…

029

Som avslutning på dagens innlegg; et flott bilde tatt fra jordet på vei opp til hoppbakken i dag. Og til slutt en filmsnutt av meg og Martinus på kjelke på vei hjem over jordet……”det gikk jo bra denne gangen også”…

035

HO HEI HVOR DET GÅR……

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ønsker deg og gutta dine en fortsatt fin påske!

Klem

Gårdsjenta sa...

Så fin spisestue :) elsker oliventrær :) har ett som er grønt og friskt, og ett som ser helt vissent ut.. Spent på om det kommer seg :)

Koselige bilder du viser :) kommoden så kjempeflott ut :)

Laila sa...

Herlige bilder, blir jo mye luftigere når man får ut teppene, jeg har kuskinn i stua (veldig lettstelt). Han med kråka i armkroken ser ut til å kose seg skikkelig,he he. Gutten med pølsa også.
Har endelig fått tak i vannkokeren, den er jo kjempelekker.
Ha en fortsatt fin påske, klem Laila

Notre Maison sa...

Koselige bilder, og for en lekker lysekrone! Takk for hilsen inne hos meg. Jeg skjønner det med å velge praktisk over estetisk, det er en tid for alt! For meg så var det både plass og rom for en KA nå, så nå får jeg satse på at den holder; ). Har jo røket to kjøkkenmaskiner her siste tida, så får håpe denne er litt mer robust; ). Koselige bilder, du har det kjempefint hjemme hos deg! Ønsker deg en god helg, klem