lørdag 24. mars 2012

Jakten på lusa

Nå har jeg vært fraværende fra blogglandia altfor lenge ser jeg. Men det har hatt sine grunner. For det første har jeg ikke hatt så mye å blogge om og for det andre så har jeg slitt med et elendig virus som har gitt utslag i tørrhoste/slimhoste og null overskudd. Dette har sittet i skrotten i bortimot et par måneder men nå begynner det å flaske seg heldigvis.

I går reiste godgutten til sine besteforeldre på Otta og skal være der til i morgen, så da må man passe på å få gjort litt. Og jeg har mye å ordne opp i så helgen kommer til å fly. Men det første jeg har prioritert i dag er å få ordnet opp på annekset. Herre min hatt så mye spirer jeg har og herre min hatt, jeg har sådd altfor tidlig i år. Noe har allerede begynt å blomstre og noen er snart klare til å blomstre. Dessuten har jeg fått uhyggelig besøk der, MASSE lus på plantene. Men jeg har fått sprøyet de ned med grønnsåpevann så jeg tror jeg har fått tatt knekken på mye av fandeskapet. Ser at lusa har trivdes veldig godt på revebjellene ihvertfall men nå sitter de “limt” fast på bladene og har tørket inn. Så grønnesåpe er tingen!

051 052
053 057

Er fortsatt ikke ferdig på annekset, men nå har jeg holdt på siden halv sju i dag med lusedreping og prikling, så nå må jeg få i meg litt frokost føler jeg.

Vi har hatt noen helt utrolig flotte dager den siste tiden og masse av snøen har blitt borte. Det er faktisk så jeg kan begynne å luke ute, men det tør jeg ikke, plutselig kommer snøen tilbake.

046 047
048

Ønsker alle en riktig god helg, her i gutua skal den virkelig nytes. Jeg må også få takke for alle flotte kommentarer og ikke minst alle nye følgere som har lagt seg til inne hos meg. Jeg ser jeg har mange nye og flotte blogger jeg må få besøkt. Gleder meg!

Må også hilse til godgutten og svigers som sikkert tar seg en tur innom bloggen min i kveld…kos dere!

Martinus med blå tunge etter å ha vært på bursdag på Lekeland på Hafjell forrige lørdag. Der fikk de nemlig bl.a. servert blå marsipankake!

037

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så flott at du er tilbake, Lene!
Jammen har du mange spirer og holde orden på. Jeg har ikke på langt nær så mange "barn" i år, bortsett fra tomater da. Skal overlate noen til deg over påske :)

Nyt våren og sola. Det har minka mer snø oppe hos deg, enn her på andre sia.
Snakkes!

mirjamsdrøm sa...

Heisann!
Godt at formen er bedre hos deg!
Herlig når man kan ane at våren er i anløp :)
Her sør har vi fantastiske dager nå!
Fint anneks du har! Flott å ha et eget sted hvor man kan holde på med slike ting ;)
Ha en fin søndag!
Klem