søndag 25. mars 2012

Da her jeg startet på lekerommet

Det er vårt gamle soverom som Martinus skal få ha som lekerom og jeg tror det er på tide at det snart blir klart, for soverommet hans er ikke så veldig stort og lekene hans tar masse plass.

Målet mitt er å bli ferdig før bursdagen hans den 11. mai og det tror jeg sannelig at jeg skal klare. I helgen har jeg nemlig fått malt to strøk på veggene og skapdørene har også fått et par strøk med maling. Men det gjenstår MASSE så jeg er på langt nær ferdig. Tak og lister skal males, dør skal males, vinduskarmer må males, gulv skal males. Hyller og oppbevaringsplass må snekres og males, bla-bla.

Rommet er ikke så altfor stort, rundt 10 kvm så så altfor mye stæsj kan jeg jo ikke ha der, det viktigste er jo at vi får plass til lekene. Men jeg håper å få plass til et lite bord og et par barnestoler slik at vi får lagd en liten “tegnekrok”. Men vi får se hva det blir plass til.

Nedenfor er noen før-bilder:

003 002
001

IKKE LEGG MERKE TIL ALT ROTET PÅ VÅRT NYE SOVEROM, haha, måtte bare ha et sted å sette alt rotet da jeg skulle begynne å male, men rotet er heldigvis ryddet bort etter en skikkelig sjau i kveld.

Og nedenfor er begynnelsen på lekerommet:

011 009
010

Tror det blir ganske ok, men legg merke til hvor gul hvitmalingen som er i taket er blitt. Slik blir den gamle oljemalingen etter noen år og det er fanden meg ikke pent.

På veggen med den liggende panelen (første bilde), skal vi lage hyller langs hele veggen og der skal vi plassere masse oppbevaringsbokser. Hehe, har allerede vært inne på Lekmer.no og bestilt noen kule Lego-oppbevaringsbokser, slik som disse:

lego-oppbevaring-8-lysebla

Og i samme slengen ble det med et par saker til…

jabadabado-bla-kroker-elefant jabadabado-bla-esker-3-pack-elefant

Jeg har også funnet en kul cd-spiller til Martinus på toysrus som jeg skal kjøpe. Martinus er så glad i sang og musikk og elsker å synge så da er en cd-spiller et selvskrevent inventar:

transpixel674464

Så summasumarum kommer vel det til å gå i diverse blåfarger på rommet, samt hvitt, grått og grønt.

I dag har vi igjen hatt et alldeles nyyydelig vær og man kan jo nesten si det er sommer ute. En liten sjekk i hagen viser at det er ting på gang og jeg kjenner det klør i hagefingrene mine igjen.

007 008

ØNSKER ALLE EN STRÅLENDE UKE!

4 kommentarer:

Furulunden sa...

Endringer både hos deg og meg da jo. Blir skikkelig fint. Eggehvit maling med olje i gulner alltid, men det er kanskje ikke den fargen du har brukt tidligere. Gikk over til lys antikk nå på hytta siden den holder bedre. For jeg bruker maling med litt olje i til kjøkkeninnredning lister og dører. Det er ikke no' moro hvis det gulner altså...urghh!! Ha en fin uke:)

Bentes interiør og oppussing sa...

Hei Lene!
Koselig at du er tilbake i bloggverdenen. Har savnet bloggen din!!! Vi har også hus på Lillehammer,så det er ekstra gøy å følge deg...
Klem fra Bente

Snuffeldyret sa...

Heldiggrisen! Eget lekerom!
Blir helt sikkert superflott!

Vivishagerom sa...

Så flott at du har fått tilbake energien, Lene!
Det blir kjempe fint med eget lekerom. Det blir helt sikkert fint, som alt annet du får til!

Ønsker deg en fin kveld.