søndag 22. januar 2012

Når det ekte ikke fungerer

Jeg måtte nok bare innse at mitt ekte oliventre i trappa ikke trivdes noe særlig der lenger så jeg har vært på jakt etter et uekte et. Og plutselig her om dagen så jeg at de solgte oliventre, både små og store, på Kremmerhuset. Så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe et som kunne erstatte det ekte. Morten mente at det så veldig uekte ut, men hadde jeg sagt det var ekte hadde han trodd det også tror jeg. Tror jeg betalte i underkant av 600 kroner for det, noe jeg syntes var en ok pris.

001 005

Og når man førstes er inne i det uekte hjørnet har jeg også kjøpt en nydelig lavendel som er plassert på nattbordet. Hadde også en ekte der, men den dauva også selvsagt.

012

Helt ok med uekte men ikke det jeg brukes mest av.

I dag har jeg også fått malt ferdig et gammelt medisinskap som jeg har fylt med noen av mine gamle medisinflasker. På veggen i skapet har jeg limt fast et blomstret gavepapir som jeg syntes var så nostalgisk. Skapet har fått plass i trappa og det ganske ok egentlig.

003 010

I dag har vi kost oss alle tre. Jeg har stekt sveler på vedovnen på kjøkkenet og gutta har lekt og tøyset. Etterpå ble det en tur ut hvor vi akte på kjelke og baset i snøen. Senere i dag skal vi på Egon og spise, det blir digg.

009 008

Ønsker alle som stikker innom en god søndag!

13 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så flott medisinskap, det ble skikkelig fint! Hørtes koselig ut med sveler, det er lenge siden jeg har laget. Jeg har sendt avgårde gutta mine til Kvitfjell i dag og har selv sydd litt. Er ikke så veldig flink enda, men det kommer seg syns jeg.
Ønsker deg og dine også en flott søndag.

Nina i Paradiset sa...

Du har det SÅ FIIINT!!
Syns oliventreet var fin jeg! :)
Det der at de ekte slipper ett par (tusen) blader pga for tørr og varmt inneklima, vinterstid er vel en kjent sak. Trenger jo lys, stakkarene....
Andreas valgte å bli med meg til Oslo foran å dra på det Tools-julebordet. Dette ble jeg selvsagt overlykkelig av så jeg spanderte også flybilletten på han! (Jeg skal jo på messe på torsdag-fredag, så hotellrom har vi fra før)

Planterommet mitt er overfylt av varer for tiden, så jeg vet ikke hvordan det blir med egen sådd. Fåt importere stauder iallefall. :)

mirjamsdrøm sa...

Så koselige bilder du viser fra det fine huset ditt ;)
Høres ut som dere har en fin dag!
Kos dere videre!
Klem

Fossestua sa...

Du har så mye fint! Ser skikkelig koselig ut hos deg, og sveler fikk jeg kjempelyst på nå! Med smør og sukker :))) Mmmmmm :)
Oliventreet så virkelig fint ut. Mitt (ekte) har mistet nesten alle bladene sine nå, men pussig nok er det et enslig nytt skudd som har blitt kjempelangt.

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Synes oliventreet og lavendelen ser fine ut :) Likte medisinskapet godt også.
Ønsker deg en fin uke.
Klem fra fru Strøm

Anne Vik sa...

Koselig blogg du har. Og Oliventreet var kjempefint. Ble sånn fransk... i tinnbøtta og fargene ellers.
Ha en fin søndag.
Anne

Anonym sa...

Hei.
Wow for en lekker blogg,tenk at jeg ikke har sett denne før. Lekker,følger gjerne.
Klem fra Mette.

britt sa...

ny blogg for meg og..synst du har det veldig koslig;-) las litt lenger ned at du aldri skulle male i eggehvit meir..men heller heilt kvit. men kvifor det? blir eggekvit gul med tida? skal snart male og hadde tenkt og ha eggekvit;-) veldig takknemlig for svar;-) ha ein fin dag.

Anne Marit Telle Sæta sa...

Så flott blogg du har! Og så den kjøkkenovnen da! Jeg liker så godt å lage mat på vedovn, så sånn ønskr jeg meg!Følger deg gjerne!

Notre Maison sa...

SÅ utrolig flott du har det i trappeoppganen! Likte veldig godt oliventreet ditt, kunne tenkt meg slik et selv! OG fargen på trappene er nydelig...SÅ gjennomført og vakkert. Ha en fin uke!

Reginas Cottage sa...

hello
i love your home.....it is sooooooooo
cosy.
beautiful blog!!!!
greetings from germany,
regina

Anonym sa...

Nydelig hus, hage og blogg! Å de svelene så fantastisk gode ut! Kan jeg få oppskriften? :-) Så skikkelig tjukke og amerikanske ut ;-)

Mailen min er Reppen88@hotmail.com om du vil dele oppskriften.

Anonym sa...

[p]Crocodile skin and ostrich leather are definitely the rage with Hermes collectors after the Birkin and [url=http://www.beatsbydreukforu.co.uk]Beats By Dre[/url] bolide collections . HP uses Beats Audio [url=http://www.beatsdresaleforcheap.co.uk]beats dre sale[/url] in its laptops to bring better quality sound to its portables . Beats has been the biggest name in headphones over beats by dre canada the last couple of years, heavily popularised [url=http://www.beatsdresaleforcheap.co.uk]beats dre[/url] by co-owner Dr . The figures, from industry stat specialist, Gfk Retail and Technology, reveal that the [url=http://www.beatsdresaleforcheap.co.uk]beats by dre[/url] UK consumer electronics market fell by 14 . Grandpa normally requires bubble of tea and have a kind of style is [url=http://www.beatsbydreukforu.co.uk]beats by dre outlet[/url] referred to as house . A decent team of bass headphone has the low-bass frequency so do not expect the monster sounds you will get from the [url=http://www.beatsbydreukforu.co.uk]Beats By Dre sale[/url] subwoofer bass . leaving you the happiness to savor a lot longer tuning in time without [url=http://www.beatsbydreukforu.co.uk]beats by dre uk[/url] any exhaustion in any way . Over the same period, the consumer confidence index, fell [url=http://www.beatsdresaleforcheap.co.uk]beats solo[/url] to a depressing -33.[/p]