tirsdag 9. august 2011

Ny bordvifte ble til “gammel “bordvifte

I går kjøpte jeg bordvifte som vi skal ha i lysthuset. Av erfaring vet jeg at det kan bli veldig varmt der så da passer det godt. Men det som ikke passer så godt er at den er helt nymoderne, så derfor shabbet jeg den litt.

Før……

049 047
Etter……  
055 058

Vifta sprayet jeg med matt hobbylakk i fargene sink, antrasittgrå og sort og til slutt stusset jeg over med en tynn pensel med gullfarget hammerlakk. Ble ganske godt fornøyd med resultatet men mulig jeg shabber den enda litt mer med litt triks og miks. Billig, shabby bordvifte til 350 kroner.

I går fikk jeg også malt en liten sjablongtekst på lysthusgulvet……

051

Og jeg blir bare mer og mer ferdig med lysthuset for hver dag som går. Av maling har jeg kun igjen å male to latinske blomsternavn, maling av bordene som går langs gulvet, pluss litt småflekking. Men alt dette er kun et par dagers jobb så er det finito med malingen der..jippi! Regner med å få hentet stolene på Home & Cottage neste uke så da er det greit å være ferdig med malingsjobben. Gleeeeeeeeeeeder meg……

Innimellom hage, lysthus og jobb har jeg også rukket å snart bli ferdig med nok et oldemorteppe. Sannelig tror jeg at teppet får plass på lysthuset det også. Men jeg får se om fargen “stemmer” med resten av interiøret. Hallo, nå hørtes jeg litt for seriøs ut gitt, ække det altså. Men det må liksom matche det andre synes jeg. Og passer det ikke kan jeg jo bare selge det og hekle et nytt.

057

I kveld skal jeg ikke gjøre noe som helst, gidder ikke og har kun tenkt å ligge rett ut på sofaen og bare se på tv. Vi har også tatt opp Mrs Marple, en dame både jeg og Morten har sansen for, så da skal vi ikke se bort ifra at vi ser på henne i kveld. Forhåpentligvis klarer hun å løse nok en mordgåte.

So long!!!!

 

.

6 kommentarer:

ide-puffen sa...

Ganske fornøyd med viften? Rå mega kjempe bra resultat. Jaggu sånn vil jeg også prøve på. Gosj så kult. Og misunner dere lysthuset. Det ble ikke et her denne sommeren, men jeg trøstekjøpte en paviljons i år. Ja legg deg velfortjent på soffan du flittige lise :)
God tv kveld
Randi

Simones Country Home sa...

Heia.

Åååh så fin den vifta ble da, morsomt at du kom på å gjøre sånn. Å at den ble så bra. Takk for tips. ;o)

Skriften din er også aldeles lekker.

Klem Simone ;o)))

Sisselshverdag sa...

Så deilig følelse det må være, å være ferdig med maling :D Det blir jo kjempeflott :D
Nydelig teppe du hekler, moro å hekle oldemorsruter :D

Ha en hyggelig onsdag :D

MissMette sa...

Så stilig bordvifta ble!!!
- tusen takk for tips, det
er nå notert i inspirasjons-
mappa mi :) Superskjønt
bestemorteppe du også har
laget ღ Ønsker deg en fin
dag, klem fra Mette

Fossestua sa...

Bordvifta ble jo knalltøff! Skikkelig stilig og rustikk! Gleder meg til å få se lysthuset ferdig :)

Ingvild sa...

Så flink du er! Blir utrolig bra! Teppet glir nok rett inn!
Klem