lørdag 11. april 2009

Engelsk påskekrim - vanskelig å følge med!

For når jeg ser på det og andre engelske serier blir jeg jo mer oppslukt av de flotte hagene og naturen generelt enn selve handlinga. I går så vi bl.a. på Lewis og legen i serien hadde DEN flotte hagen. Da løp jo selvfølgelig fantasien min løpsk og planer og drømmer ble brått satt i gang i hodet mitt.......og hmm, hvem var morderen.........jo, det var visst hun damen som var lærer eller noe slikt. Jeg må ihvertfall så mer lavendel til neste år!!! Og dessuten skal jeg plante litt fler høye trær. I hageflekken til Martinus har jeg ikke plantet noe annet enn et catalpatre som jeg sådde i 2007. Men jeg skal jammen plante en hengepil der også som skal stå ved siden av. Og under trærne må jeg jo selvfølgelig ha en krakk.........og jeg vet nøyaktig hvordan det skal se ut og den hadde de hos Oasen i fjor. Dessuten skal jeg plante litt fler trær på nordsiden av tomta, stedet hvor jeg synes det er vanskelig å få noe til. Der står det for tiden bla.a. 3 høøøøøøøøøye bjørketrær, men planen er å få sagd de ned. Men det er jo ikke gjort på et blunk og vi trenger ihvertfall hjelp til det.
I går tok galskapen litt overhånd og jeg måtte ut å luke, klarte ikke å vente. Så i gårkveld fikk jeg tatt ett av maaange bed. Spennende å se hva som dukket opp under de visne staudene, men det er absolutt liv der kunne jeg se.
I dag er jeg og Martinus alene så det blir nok ikke noe særlig haging på meg da. Vi får nok heller gå oss en tur i været som ser ut til å bli strålende. Jeg synes vi fortjener det nå etter mange dager med regn og tåke.

Til slutt ønsker jeg alle en strålende påskeaften!

PS til dere som har kjøpt sånn mineral-foundation (er det det det heter?). Man får vel kjøpt det hos parfymeriet, ikke sant? Og hva slags merke kan dere i såfall anbefale?

4 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Min heter ID bare minerals og de selges ikke i parfymerier, men har sett de i egne butikker og hudpleie salonger.

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, det var ID den de brukte på meg hos frisøren også. Får vel satse på å kjøpe det der da.

Anonym sa...

Sjekk inne hos www.hildechristina.com for sminke og hudpleie.

Hilsen fra landet sa...

Man kan få inspirasjon til haging så mange steder, også på krimmen! Lavendel er jo fantastisk men er vanskelig å overvintre her, over 600 moh. Men du får det sikkert til hos deg!!