onsdag 8. april 2009

En dag flytter Lisa hit!

Haha, neida, sambo har ikke fått seg ny samboer, det er nemlig denne Lisa jeg snakker om:

Jeg har snakket om dette lysthuset tidligere på gal, men det har liksom ikke blitt noe av enda. Men her en kveld begynte faktisk sambo og snakke om lysthuset og at han hadde som mål at vi muligens skal kjøpe dette om ikke så altfor lenge (og da snakker jeg muligens om i sommer). Jøsses, trodde ikke at han skulle være mer ivrig enn meg, men sånn er det nå og jeg bare jubler jeg, for sansynligvis er det noe av det jeg ønsker meg mest her i hagen pr. dags dato. Men først må vi jo få spart opp litt penger for lysthuset koster godt over 30.000. Jeg sier vi får gifte oss å bare ønske oss pengegaver. "Haha, der bor de som giftet seg bare for å få råd til lysthus". Nei, det blir vel litt for dumt. Men vi får nå se hva det blir til.......................med lysthuset altså. Men jeg har da lov til å håpe! Vi vet nøyaktig hvor det skal stå, nemlig like bak hengesølvpilen, så det må desverre viken plassen, men jeg skal passe på å få tatt stiklinger av buskasen da slik at vi kan plante et nytt. Ser for meg en liten grusvei mot inngangen til lysthuset hvor jeg skal plante roser og lavendel langs stien. Høres ikke det fint ut da? Og joda, jeg må da forsøke å få plantet noen klatreroser som skal slynge seg oppover lysthuset også da. Jepps, Lene har planene klare. Og etterhvert når Martinus blir litt større har jeg planer om å få laget en liten dam ved siden av lysthuset. Ja, jeg ser det HELT klart for meg.

Så var det jakten på de omtalte gummistøvlene som jeg nevnte i forrige innlegg. De hadde de her på Kappahl på Lillehammer, men desverre ikke i min størrelse, så da måtte jeg jo ta en telefon til Kappahl på Gjøvik og der hadde de. Så i går var jeg på Gjøvik og fikk kjøpt gummistøvlene og i samma slengen fikk jeg også klippet meg hos min frisør. Og mens vi likevel var i gang tilbød de seg å sminke meg i en ny sminkeserie de hadde fått inn som bestod av noen flotte greier som jeg aldri noensinne har hatt i mitt sminkeskap. Det var visst diverse pudder og foundation som bestod av mineraler og annet himmelsk. Jepp, for en pakke med disse godsakene kostet det hele 2500 kroner men nå hadde de tilbud til 990 kroner. Jupp, jeg ble fristet og sambo nenvte at han kunne kjøpe det til meg i bursdagsgave. Vi får nå se, vet ikke akkurat om jeg trenger så eksklusive greier jeg da, men det hadde vært morsomt å ha. Man behøvde heller ikke å fjerne det før natten for dette var så flott at huden pustet alikevel hvis dere skjønner. Og ja, jeg så litt yngre ut gitt, mulig jeg trenger litt sånn dekkende sminkaser nå når jeg snart fyller 37 år, man er jo ikke akkurat like glatt og perfekt i huden lenger da.

Her er forresten gummistøvlene mine som jeg helt sikker kommer til å bruke en del i sommer:

Passer en hagegal perfekt!!!!

I dag har det vært superkjett vær her. Startet med tett tåke og regn og som deretter gikk over til sludd, med andre ord, et skikkelig møkkavær. Men det positive med dette drittværet er jo at snøen smelter mer og mer her i garden. Og så fort det blir forholdsvis tørt ute har jeg tenkt å ta en lukeøkt. Faktisk så gleder jeg meg enormt til å få begynt skikkelig ute igjen.

Ellers gror det meste på annekset og plassen blir jo bare mindre og mindre, så det skal bli godt å få det ut etterhvert. Snart skal jeg jo også så ipomoea, rundt midten av april og det tar jo sin plass de også. Når tiden er inne for å avklimatisere alle spirene skal jeg kun bruke sånne grønne fruktkasser i plast som de har i dagligvaren. Jeg har et x antall av de fra før men jeg trenger ihvertfall 5-6 til, ja, kanskje 10 til. Jeg forhørte meg på Kiwi og der får jeg kjøpt en kasse for 20 kroner (panten de får igjen). Så snart skal jeg ned dit å handle fruktkasser. De er sabla kjekke når avklimatiseringen tar til, de er så enkle å bære inn og ut og dessuten er de jo ikke tette i bunn og det er jo da ingen fare for at det legger seg for mye vann i bunnen hvis det skulle regne når spirene ståt ute.

Til alle dere som skal ha spirer av meg, de blir sendt over påske!!!!! Så gjør plass!

Okidok, nå må jeg slutte, Martinus krever sin oppmerksomhet. Nå er han dessuten i litt variabelt hømør og veldig kontaktsyk...........jepps, tennene kommer for fult og det er nok ikke så veldig godt for han. Blir litt dårlig søvn på oss nå og tidlig opp, men man får ta det igjen når man blir gammel.

Sorry hvis det ble mye rar skriving her, gikk litt i full fart.............vroooooooooom!

So long folkens!

Innom en liten tur til jeg. Nå har jeg sydd litt jeg, min første egenproduserte sak, uten hjelp fra mamsen..........og jeg er nå bittelitt stolt å da. Jeg har nemlig sydd meg en kleklypepose hvor jeg har festet på et lite broderi jeg har lagd. Denne posen skal jeg henge på...hmm, hark.....klessnora sambo har lovet å lage i mange somre nå, men jeg tror egentlig dette vil pushe han litt. Nå nærmest forventer jeg at klessnora blir laget i sommer...............jeg pleier å det som jeg vil til slutt, har en egen taktikk.

Produktet er på langt nær perfekt, litt skakke sømmer og slikt, men på avstand ser det jaggu meg bra ut.

8 kommentarer:

Mari sa...

Hehe "de som gifta seg bare for å få lysthus" :D FLira litt av den ja. Ellers var det freshe støvler! Har sett endel gummistøvler rundt omkring som er mer eller mindre fancye. Har et par selv en eller annen plass, men det er av den "normale" typen. Støvler er kjekke greier.

Unknown sa...

Ja lysthus er drømmen her også. Men desverre bare min...

Skikkelig fine støvler!

Vivishagerom sa...

Super fine gummistøvler. Dem kunne du har brukt i dag, for jammen har det vært trist i dag.
Du snakker om sminke når du er 37, ja da må jeg ha ett lass, for jeg nærmer meg veldig så fort 40. Da er det 40 års-krise for full musikk og tror egentlig ikke sminke hjelper noe særlig da. Da får jeg heller grave litt mere i hagen og unnskylde meg med at jord er bra for huden.
Koselig lysthus. Det blir bra!
Håper vi får bedre vær utover i påska. Kos dere masse, du og gutta dine.

Snuffeldyret sa...

Kan anbefale den sminken du snakker om, har en sånn "pudderfoundation" selv. Jeg er ikke typen til å bruke mye sminke, føler meg litt sånn sparklet da. Men denne er kjempefin, ikke for dekkende og puster, ingen krise om du ikke gidder fjerne den etter en sen natt.
Jeg så også på den pakken, men endte opp med kun foundation og børste. Kjøpte det i fjor og har ikke savnet det andre som jeg kunne fått med i pakken..
Men det er klart at det var jo en god pris da :-)

Nina i Paradiset sa...

Kjempesøt pose da!
Jeg vil også ha kleesnor i sommer, for jeg fikk min kjære Curt til å grave bort den gamle i fjor. Hatet jo at den stygge karusellen kom med på alle hagebildene mine fra Trønderhagen, så i denne hagen skulle den bort fortest mulig! :)

Lysthus er lekkert da!
Må greie meg med hagestue alà Karna jeg, men fint det også.

IngunnBW sa...

Så SØT klypepose Lene, du er jo kjempeflink! Og lysthuset - sukk, for en drøm. En god grunn til å gifte seg spør du meg! Lysthuset vil skli rett inn i haven din og gjøre den enda finere (om mulig).

De støvlene var virkelig verdt turen til Gjøvik. Nå venter du vel bare på regn?

Jeg bruker også mineralbasert pudder, når jeg en sjelden gang bruker det. Man får ikke dette stripete ansiktet som av vanlig pudder der alle rynker synes. Og de blir ikke færrre etter de 40 altså!

Jeg hadde planer om å kjøpe de fra Laura Ashley på messen hos Gro, men nå må jeg spare alt jeg kan pga den #%¤&@ bilen. Du kan jo tenke deg hvor hardt det skal holde på messen... Kanskje jeg skal plante et pengetre?

Rose Love sa...

Hei!
Det er dette lysthuset jeg kjøpte i høst.
Vi holder på å male deler i kjelleren.
Har drømt og spart i legre tider.
Blir en pause med maling nå tror jeg, sambo har startet med å skrape garasjevegger. Og den MÅ også males.
Gleder meg masse til å få det opp i løpet av sommeren.
Så fin klypepose og støvler det ble.
Helt min stil.
God Påske!

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室