mandag 26. januar 2009

Prinsens første hårklipp og sommerdrømmer!

Ettersom Martinus har hatt ganske fyldig hårmanke helt siden han ble født tenkte jeg at jeg skulle forsøke å klippe han litt i dag. Nei, det var ikke enkelt men jeg fikk da tatt litt på pannluggen og på sidene. Men er man 8,5 mnd er det ikke lett å holde seg rolig. Men jeg synes han ble ganske søt jeg da.

Kanskje ikke så lett å se at jeg har klippet han men panneluggen hans gikk faktisk helt ned til nesetippen så jeg tok bort noen cm der og han hadde så lange hår ved ørene at vi måtte legge det bak ørene hans hele tiden, nå er det borte.
Ellers har jeg jo fått sydd meg nye gardiner til kjøkkenet, ble ganske godt fornøyd med det men mamsen måtte gjøre det meste, verste stoffet jeg har vært med på ihvertfall og det var ikke stoff for nybegynnere på symaskina. Nesten det eneste jeg gjorde var å legge opp nederst (kanskje litt skakt men akseptabelt for meg).Nå går jeg bare å venter på at spirene skal bli store nok til at jeg kan begynne å prikle, klarer snart ikke å vente lenger selv om jeg vet jeg får mye å gjøre etterhvert for dærsken så mye spirer det har blitt. Har ihvertfall et par bedprosjekter til sommeren som skal lages og beplantes. Det ene bedet begynte jeg så vidt med i fjor men mye mangler der:Her må det fylles på med flere planter.
Dessuten skal jeg forlenge bedet ved fuglehuset:


Som dere ser har jeg bare så vidt begynte å plante foran fuglehuset, jeg vet det bl.a. står et par Mary Rose der, Veronica Longifolia og noen stauder til jeg ikke helt husker. Men planen er at bedet skal fortsette videre bakover mot syrinen og gjerdet. Jøsses som jeg gleder meg og sambo gruer seg til all jordhentinga. Hans faste kommentar hver vår er følgende: "Du skal vel ikke ha noe jord nå til sommeren?" Han vet så inmari godt hva svaret blir.
I rosebedet mitt må jeg også flytte 3-4 roser som jeg desverre har plantet for langt inn på veien, jeg så det i fjor at hvis disse skal stå der de står nå vil de etterhvert dekke veien helt. Dette gleder jeg meg ikke til, men må man så må man.
Fy søren, når jeg ser på bildene fra i sommer savner jeg sommeren så inni granskauen, savner å drive i jorda til det blir mørkt og vel så det. Enda mer spennende blir det til sommeren da et par av bedene ble totalrestaurert i fjor med kun nye planter.

3 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Jr. er bare så søt da! :)

Du er ikke alene om å bli syk av lengsel av sommerbildene....
Dere har kommet utolig langt med hagen deres da, og den blir kjempeflott!!! Si fra hvilke spirer du får litt i overkant av da, før du evt kaster noe i komposten...
Rekner med at det kan bli litt overflod her jeg også! ;)
Fått endel spirer av diverse trær, men de ønsker jeg å bytte i andre trær. Resten planter jeg vel på gården min i nabokommunen, for der er det plass nok!
Ønsker meg mange hvite og lysrosa blomster i år. Romantikken skal dominere!!

Vivishagerom sa...

Kjempe søt og god gutt. Mammas lille prins.
Sommerbilder er herlige nå som vi har SÅ MYE snø.

IngunnBW sa...

For en praktfull hårmanke det er på bebissen din! Og enda er han klippet mye også. Du gjødsler ham vel godt tenker jeg :) De to små sukkerbitene i munnen gjør ham jo ekstra søt synes jeg. En knusbedårer!

Og planene dine for våren er fiks ferdige ser jeg. Fint å holde mannen vedlike med jordhenting!Bedene dine er bare sååå skjønne. Jeg gleder meg til å se alt du skal plante i dem og hvordan bedet ved fuglehuset blir. Sikkert like idyllisk som resten av hagen!