søndag 4. januar 2009

JIPPI....mine første frø har spiret!


I dag fikk jeg virkelig sommerfugler i magen da jeg kikket under plasten på melkekartongene hvor jeg har sådd stokkroser.....jammen var det liv der allerede til tross for at jeg sådde de den 1. januar, dette gikk jammen kjapt (Vivi, dine har ikke begynt å spire enda desverre, men vi får se). Så nå driver jeg å forbereder annekset for jeg må jo få satt spirene opp dit i kveld. Så nå har jeg fått satt på varmen, støvsugeren har jeg bært opp dit, batteriet er satt i termometeret og jeg må få satt i batterier i radioen. Lysarmaturet har hengt oppe hele tiden så jeg slipper å knote med det, men jeg har ett til men det tar jeg senere når det blir flere spirer.
Så når det blir litt varmere oppi der i kveld så skal jeg få ryddet og støvsuget der, gardinene vasket jeg før i dag. Jeg har også fått bestilt meg babycall slik at jeg kan ha den oppi når jeg skal sitte der om kvelden etter at Martinus har lagt seg og Morten jobber døgn. Den blir jo også et must i sommer når jeg skal drive ute. Herregud, pulsen min går i hundre og det kiler i magen.........................og det pga. noen små spirer, snakk om å være GAL!!!!
Nå er hagemotivasjonen min lik 100 og jeg vurderer på om jeg skal få inn frøkassene som står ute og sette de på badet. Kanskje jeg får sånn nogenlunde størrelse på staudene når sommeren nærmer seg, mine har alltid vært så små. Noen som har noen innvendinger på det, at det kanskje er i tidligste laget?
TJOHEEEIIIIIIIIIII!!! LIVET ER HERLIG FOR DEN SOM ER HAGEGAL..YESS!

9 kommentarer:

Frøya-Heidi sa...

Så gøy med frøspiring! Nå fikk du meg også til å få lyst til å start frøsåinga. Ett inspirerende innlegg..

fru Sandeggen sa...

Hihi, jeg kjenner kriblinga når jeg ser på bildet :D Gratulerer!

hajal. sa...

Ehmm.... eg ville no ha venta ei god stund enno med staudene dersom du ikkje har veeeldig god plass... personlig syns eg det er betre dei er litt seint ute enn lange og stantete pga at dei har stått for tett, for varmt eller for dårleg lys.

Men at det er veldig kjekt med spirer er det ingen tvil om. I allefall lukke til med spirane!

Anniken sa...

Det ser kjempespennende ut! Vet at mange har begynt allerede, ikke lenge før frøene går i jorda her heller, men så er det jo dette med lys og plass og greier. Vanskelig å sette på bremsene likevel om jeg har brent meg på det før :P Lykke til! =)

Elisabeth sa...

ÅÅee gratulerer med de små grønne babyene. Jeg skjønner godt at lykken er stor på Lillehammer nå ;)

Tove sa...

He, he, der er du ordentlig i gang :-) Knallmoro å så og enda artigere og se etter spirer og for en glede når den første kommer, tjihiii! Lykke til framover med resten av sådden.

Vivishagerom sa...

Jeg krysser alt jeg har og håper på spiring. Skulle det ikke komme noen, så takk, Lene for forsøket.

IngunnBW sa...

Næh, se der da! Så moro! For en fin oppladning til våren dette er :) Kos deg masse i uthuset ditt med spirer og etter hvert småplanter. SOM jeg gleder meg til mine egne frøplanter! Krysser fingrene for at jeg får det til.

Anonym sa...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags