torsdag 20. november 2008

Tur og brodering

Her går alt sin vante gang. Intet nytt fra Lillestrøm desverre, men vi får bare krysse det vi har og håpe det blir bedre.

På mandag var jeg og venninne i Oslo, der hadde vi bl.a. avtale med Lilli Bendriss fra Åndenes Makt som går på tvNorge. Kjempespennende og interessant møte uten at jeg kan utdype det noe nærmere. Forresten, takk til dere som hjalp meg med veibeskrivelsen på Gal. Etter møtet bar det innom Den lille kokosbollefabrikken på Sagene....og yummi, suverent gode kokosboller altså. Skikkelig hjemmelagde med ekte sjokoladetrekk. Det var utrolig vanskelig å velge for det fantes kokosboller i så mange forskjellige smaker, bl.a. jordbær, banan, cappuccino...og ja, jeg husker ikke alle jeg. Jeg kjøpte bl.a. en med banan og den var bare så inmari god og jeg angrer meg for at jeg ikke kjøpte flere altså. Men når jeg ser på kroppsfiguren min nå så var det vel kanskje like greit. Vi var også en tur innom Ikea. Kjøp av masse stearinlys og t-lys i alle lukter og farger ble det og også litt annet stæsj.

Ellers er så og si alle frøene sådd og de står nå ute og koser seg. Og mens de koser seg ute noen måneder har jeg begynt med mitt 2. korsstingprosjekt. Det blir faktisk ikke så verst og jeg har tenkt å bruke den på en julestrømpe jeg skal lage til Martinus.

Ønsker alle som titter innom her en riktig flott dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flott broderi, synes jeg.

Røsslyng sa...

Kjempelekkert broderi!
Jeg beundrer alle som har tålmodighet til slikt pirkearbeid, her leves det vel helst etter 'jeg skulle vært ferdig før jeg får begynt'...

Merethe sa...

Nydelig brodering! Det blir nok en fin julestrømpe!

Vivishagerom sa...

Kjempe spennende med hun fra Åndenes makt. Jeg har så sans for det programmet og syntes det er spennende med slikt.

Koselig med venninne tur da. Det skal jeg også ha neste uke, men vi skal bare til Gjøvik. Men en tur uten barn er gull vert.

Mariann S sa...

Nydelig broderi :-)
Eg holder på med adventskalender til piå mi for tida,
men det er i lappeteknikk, applikasjon og quilting.