onsdag 5. november 2008

Hvordan vet de at jeg trenger å slanke meg?

I dag fikk jeg et av utallige brev som reklamerer for slanking. Hvordan vet de at jeg trenger å gå ned i vekt? Hva hvis det var motsatt vei? Dette er av den typen brev jeg absolutt ikke liker å få.

Ifølge brevet skal visst dette være det beste slankeproduktet som eksisterer på markedet pr. i dag, visstnok til og med en verdenssensasjon. Ikke nok med det, den er også 140% mer effektiv enn andre slankeprodukter. 140%...hvor mye er det? Det beste av alt er at jeg til og med kan leve som før, spise som jeg pleier og jeg trenger heller ikke å følge noen spesiell diett. Det står også at produktet er dokumentert av leger.....hvilke leger? Hmm, dette høres da vel for godt til å være sant? Men står det noe om hvor mange timer jeg trenger å trene hver dag for å oppnå det sensasjonelle resultatet. Neida!

Alle vet jo at det ikke finnes noe vindunderkur, alle vet at den enenste måten å gå ned i vekt på er å trene regelmessig og spise sunt.

For å si det sånn, slike brev går rett i søpla her hos oss og de kunne absolutt spare seg for å sende ut slikt vås....jeg er da ikke dum!

6 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

De vet ikke at vi trenger å slanke oss. Leif Magne har fått slike brev han også, og han er tynn som en strek. Når jeg får sånne brev, tenker jeg det samme som du: Det finnes ingen lett metode for å gå ned i vekt. Hos meg også havner slik reklame i søppelbøtta, men det at firmaene stadig sender ut reklame på slike preparater, tyder jo på at mange biter på slike lurerier, dessverre :-(

Linnemi sa...

Send røklet i retur til firmaet.
Uten porto og avsenderadresse. ;)

Vivishagerom sa...

Det med slanking og ukeblader er merkelige greier. Fikk med meg 7 ukeblader fra min mor på søndag og på forsiden av 5 var det om helse, kvinner og slanking. Om noen dager begynner dem å kjøre på julemat og fett, også over nytt år så dem igang igjen, for da skal vi finne igjen bikinikroppen.

Jeg trøster meg med at jeg ikke ligger på sofan og spiser sjokolade hver dag, derfor koser jeg meg med en bit i ny og ne, og haster videre til neste oppgave.
Nyt livet du, Lene. Vi må ha litt å gå på til hagesesongen kommer igjen med jordsekker og trillebårkjøring.

IngunnBW sa...

Den var søt Vivi; 'vi må ha litt å gå på til hagesesongen' :)

Det er ikke måte på hva man trenger i følge reklamen! Slankepiller og kjappe løsninger har jeg ingen tro på. Skal man slanke seg må det gjøres på kroppens egne premisser, ikke griske pengeslukeres som stadig finner opp nye vidunderkurer for å utnytte folk med problemer. Hvorfor har ingen hørt om disse da? Hvis det er så at det er en revolusjonerende nyhet, hadde det vel kommet i pressen? Folk kan slanke seg fra gård og grunn er de desperate nok. Det eneste som minker er bankkontoen. Det er ikke så rent få som har brukt tusenvis av kroner på å forsøke å gå ned i vekt.

Samme galeien er det når det kommer nyheter om noe som fungerer innen plantemedisin. Det siste jeg leste var at Johannesurt mot depresjon nå er generelt godkjent, også av leger. Sann min ord, snart kommer det hundrevis av preparater med Johannesurt. Det ene dyrere og mer 'virkningsfullt' og 'dokumentert utprøvd' enn det andre. Blæh...

Helen sa...

Hei Lene og takk for hyggelig kommentar. Jeg har ikke noe mål om å superslank, men er glad for at jeg har matlyst, for da er man jo frisk. Dessuten er hagen mitt eget trimstudio med masse inspirasjon og frisk luft i bonus. Ellers synes jeg at det forrige innlegget ditt virkelig viser hvor flott hagen din er.

Tonerose sa...

Hjertelig takk for koselig kommentar på bloggen - og i like måte, jeg NYTER å titte innom bloggen din!! ;o) Det er alltid inspirerende!

Fonten jeg brukte heter Edwardian Script ITC - den er nok ikke en av de mest "vanlige". Har såvidt dratt meg igang med strømper til eget hjem, der kommer jeg til å bruke mer vanlige vivaldi - da jeg synes de var finere til våre bokstaver.

...om du lager strømper gleder jeg meg til å se bilder! ;o) Gikk igang med blogging pga hagen - men nå titter jeg spent etter jule-inspirasjon etc hos andre! Jeg liker meg i blogglandia!

Ønsker deg en vidunderlig uke Lene!