søndag 29. juli 2012

Vips så ble det sommer igjen

Helt utrolig flott vær i dag og vi har bare kost oss. Helt utrolig, men alle hageprosjekter er ferdig, eller nesten ihvertfall. I morgen skal jeg nemlig avgårde etter jobb å hente den gamle teglsteinen jeg har kjøpt. Så da blir det vel å få lagt litt teglsteinkanter her og der i hagen. Men ellers er det egentlig bare stolhaging for min del. Jeg tok noen bilder fra lysthuset i sted, fremdeles lite brukt men vi angrer oss ikke en dag på at vi kjøpte det. Ønsker allen en super søndag!

001 

Hengeselja var vel ikke helt fornøyd med å bli flyttet, men vi får håpe den kommer seg til neste år.

002

003

004

Små lavendelbuketter i små vaser i taket.

005

5 kommentarer:

Mette sa...

Såå utrolig lekkert lysthus ! Jeg har store planer om lysthus og detter er akkurat hva jeg drømmer om ! Kan jeg få spørre om det er et ferdig lysthus, slike som kommer fra ida-ide, eller har dere tegnet og snekret det selv ? og så lurer jeg på hvor stort det er ? Ville blitt veldig glad hvis jeg får en tilbakemelding på spørsmålet mitt. Og sprossene, er de løse ? Ønsker deg en god søndag ettermiddag!

mirjamsdrøm sa...

Lysthuset ditt er bare et skue!
Herlig sted :)
Koselig om du kommer innom meg og melder deg på min Give Away ;)
Fin søndag ønskes deg og dine!
Klem Mirjam

hill`s interiørblogg sa...

Såååå nydelig lysthuset ditt er. En drøm for den som ikke har.
Nyt finværet... Her i nord har det ikke vært så mye å skryte av.
Ha en fin søndag.
Klem fra Hill-Iren

Gårdsjenta sa...

Kjempeflott lysthus! Ønsker meg også et slikt i hagen :)

Lene i Annekset sa...

Så nydelig du har det inni lysthuset ditt! Ser på det bordet du har midt i , det runde, det var flott! Hvite kurvmøbler er også så fine. Liker stilen din veldig godt. Og så blir jeg så imponert av hagen din, gu så flott den er! Nyt varmen der sør! :)