tirsdag 3. juli 2012

Kveldsbilder fra hagen

Det er blitt utrolig frodig i hagen nå altså og jeg er så fornøyd med flere av bedene. Alle spirene har kommet i jorda og de grønne, stygge fruktkassene er omsider blitt fjernet og står nå klare til neste års avling. Helt utrolig, men jeg gleder meg allerede til å begynne å bestille frø igjen.
Det meste som skulle gjøres i hagen i år er ferdig, men rosehekken langs grusstien og ny grus på stien har det ikke blitt noe av enda. Men sommeren er fortsatt ikke over.
Eimen av roselukt brer seg over hagen og snart blir den erstattet av en enda bedre lukt, nemlig erteblomstene som om ikke så altfor lenge begynner å blomstre. Glede seg – glede seg.
004
Dette bildet ble ikke bra og jeg klarer eller ikke å få til et ordentlig bilde heller. Men dette er altså rosa Aicha og den er blitt supersvær med MASSE blomster. Tydeligvis trives den godt der den står og er flott syn altså. Synd at jeg ikke får foreviget det på bilde.
Nedenfor er noen av bedene rundt omkring i hagen og MASSE knopper står klare til å springe ut; peoner, revebjeller, enda flere roser, ja you name it…
005
006
008
009
010
011
012
018
019
023
028
3 arbeidsdager til så er det ferie!

4 kommentarer:

ide-puffen sa...

Jeg elsker hagen din så frodig og fin. Sommeren er bare vakker. Kos deg i hagen.
Randi

Anonym sa...

Herlige inspirerende bilder!
Klem

camilla sa...

Utrolig inspirerende og vakker hage..!Ønsker meg absolutt en slik!:)
Ha en fin kveld:)
God klem fra Camilla:)

http://www.billigebrudekjoleronline.dk/ sa...

En meget smuk have, RBI er meget ren, jeg også virkelig gerne have en lille have ..