fredag 3. oktober 2008

Fredagskos

I dag er jeg og Martinus alene, samboer jobber døgn til i morgen og vi koser oss fælt selv om vi savner pappa mye. Nå sitter jeg her og skriver i bloggen min og Martinus ligger på gulvet og leker mens vi hører på musikk. Snart er det mørkt ute og da skal vi tenne opp i ovnen og tenne stearinlys. Så det er da noe positivt med at det er høst, da får man tid til kos.
En ting har jeg funnet ut og det er at når man har fødselspermisjon holder man Visakortet varmt. Det finnes så masse lekre butikker på nettet og fristelsen blir så altfor stor mange ganger. I dag var jeg innom
Anna's rom og der fant jeg noen lekre adventsvedheng som jeg bare måtte ha. I tillegg til at jeg syntes de var utrolig søte så var også min unnskyldning for å bestille de at jeg rett og slett ikke har noen form for adventsstake.
Jeg bestilte også en zinkbakke som jeg skal ha adventslysene i for det hadde jeg heller ikke.

Tror jeg skal finne litt mose som jeg kan fylle i bakken og sette kubbelysene i, tror det kan bli en fin adventsdekorasjon. Jeg må vel si at her i huset er det ikke så mye juledekorasjon og jeg liker ikke å overfylle rommene med nisser og dverger i tusene tall, er vel heller av den litt mer minimalistiske typen, juletre har vi heller ikke hatt de 5 årene jeg og Morten har vært sammen. Men til neste år blir det nok juletre her i gutua pga. den lille prinsen vår som da vil være 1 1/2 år gammel og som sikkert synes det blir gøy. Her på Lillehammer er vi så heldige at vi kan gå å hugge juletre selv men det venter vi vel med til Martinus blir litt større.

Vel, da har jeg fått ytret noen tanker her på bloggen min men mulig jeg stikker innom en tur senere i kveld.

Se hva jeg har fått av NinaS , min første award.........så søt du er Nina, tusen takk, det var utrolig koselig og tusen takk for det fine du har skrevet i bloggen din!


4 kommentarer:

Randines parsellhage sa...

Fredag er en hyggelig dag. Adventslys og staken var koselig, å brenne lys i mørket er alltid hyggelig!

God helg til deg og Martinus

solfrid sa...

Takk for fin link. :o)
Kos deg med Martinus.

Nina S sa...

Kjempefint sammen da, de lysene ++!

Har noe til deg i dagens innlegg!

God helg!

Lene fra Lillehammer sa...

Tusen takk for awarden Nina, det var kjempekoselig!