søndag 25. mai 2014

Frodig i hagen…

Utrolig hvor fort hagen har vokst seg til bare på kort tid og vi skriver fortsatt bare mai. Jeg har fått plantet mye av det jeg har sådd, har vel kun igjen et brett samt alle erteblomstene da. Sitter også å funderer på hva slags klatrerose jeg skal plante foran det ene vinduet på lysthuset. Har nemlig lyst til å gi det ene vinduet litt mindre innsyn (ikke det at noen står utenfor å titter inn), men liker å ha det litt intimt. Ønsker meg en lys rosa klatrerose, helst remonterende og som tåler h5. New Dawn er et alternativ, men ikke for meg for den klarer jeg ikke å få til. Tips tas imot med stor takk!

028031 030032
013 019
015 017

009

024

Ute regner det i dag, men det gjør jo bare bedene enda flottere når solen kommer frem igjen…

003

3 kommentarer:

Underberget sa...

Dette er en hage å drømme seg bort i! Virkelig vakkert og sjarmerende! Kan nok ikke gi så mye råd med klatreroser dessverre. Dem jeg får best til er buskroser. Har en Louise Odier, men den synes jeg vosker litt sakte, evt trives den ikke helt der. Hva med klematis og en lavere rose? Lykke til:-) Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Hulda sa...

Så flott det er i hagen hos dere. Frodig og fint. Fine bilder fra lysthuset også, er så koselig med slike krakker og bord der inne.

Kranen vi har heter Glittra og kommer fra Ikea. Vasken bestilte vi via Byggmakker. Merket på den er Villeroy & Boch.

Fjordheim sa...

Ja det er herlig nå.
Og hagen din er jo flott.
En må passe på å nyte det mens en kan.
Ønsker deg ei herlig uke :)