mandag 11. juli 2011

To nye clematis ved lysthuset

Da har jeg, innimellom regnskurene, fått plantet to nye clematis ved lysthuset. Blue Angel skal få lov til å klatre i den gamle trestigen og Warszawska Nike skal få klatre oppover rosen Therese Bugnet, en rose som egentlig skal remontere men som jeg ikke kan si står til forventningene der. Så får å få noen fargeklatter tror jeg clematisen kommer til å bli fin der sammen med de få roseblomstene som kommer igjen.
Regnet har heldigvis ikke kommet enda i dag, men jeg ser at det lenger nord ser litt svart ut, så derfor får jeg passe på å få drevet ute så lenge det lar seg gjøre. I går efta kom DET skylleværet og jeg fikk passet på å få gjødslet hele hage. Litt sent men det får gå. Malingsprosjektet i lysthuset begynner snart å nærme seg slutten og det kommer vel noen bilder etterhvert tenker jeg.
4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Nydelig lysthus med beplantning rundt :) Det regner her også, og jeg skal også benytte anledningen til å gjødsle litt.

Vivishagerom sa...

Det kom regn i dag også. Holdt på ute jeg også, men måtte gå inn igjen. Nå venter vi på sola igjen, da blir det tur til Hunderfossen. Ikke bare jeg som skal ha utnytte av ferie, men unga må også få gjøre noe.
Jeg har flyttet og klippet ned en blå Veronica som jeg fikk av deg for noe år siden. Den var blitt så stor, men nå har den fått en ny boplass.
Super flotte Clematis du har plantet. Ha en fin dag! Klem

Elisabeth sa...

Lekre clematis, blir sikkert kjempevakre rundt ditt flotte lysthus ;)

Anonym sa...

Nydelig hus og hage! :-)