søndag 13. mars 2011

Liv i overvintra oliventre, chrysanthemum og award

I dag dro jeg og lillegutt ned til det lokale gartneriet for å kjøpe gave til min søster som fyller 50 år over helgen og da måtte jeg jo ta med meg en superflott chrysanthemum som hadde en utrolig flott farge og som skrek etter å få bli med oss hjem. Den får nå pryde kjøkkenbenken men en stilk hadde brukket så den satte jeg i en liten vase på stua. Søtt syntes jeg da.

Oliventreet som her er avbildet i lysthuset i fjor sommer har fått plass i stua igjen og jeg håper det vokser seg like flott igjen i år som i fjor. Alle bladene har jeg ristet av da disse selvsagt var helt visne. Jeg lagde et lite kutt i stammen og der var det grønt så jeg tror overvintringen har gått bra. Nå står det i stua, ikke særlig flott å se på foreløpig og det får vann med jevne mellomrom sant at jeg dusjer selve toppen av treet sånn innimellom. Hadde nok vært greit å etterfylle med litt jord, kanskje kaktusjord??? Jeg får ta det når jeg orker.

AWARD.....

Jeg er så heldig at jeg har mottatt en flott award fra Jorunn med den flotte bloggen Fra gammelt til nytt
Jeg sier tusen takk og det gleder meg enda mer at jeg klarer å inspirere deg med mine bilder fra hus og hage. Jeg skal gi denne awarden videre til 5 stk som har mindre enn 100 følgere. Dette blir ingen enkel sak så jeg må nok bruke litt tid på denne da de fleste jeg vet om har over 100.

3 kommentarer:

Linda sa...

Spennende med oliventreet da:) Mine har overvintret i drivhuset med litt varme på, så de har holdt seg grønne i hele vinter. Håper det går bra med ditt også:) Jeg plantet om det ene i fjor,over i større potte, men da i vanlig plantejord... vet ikke om det er rett, men det trives iallefall...

Mia, New Room Interior sa...

Så fine bilder, med håp om vår!! Så gøy at jeg har inspirert deg med stigen! :-) Ønsker deg en fin ny uke!! KLEM

Mariann S sa...

Kjekt at det er liv i oliventreet ditt :) Lengtar sånn etter vår no, og når eg er innom hos deg no so får eg litt vårfølelse :) Ha ei fin veke Lene.