mandag 14. mars 2011

En sånn SKAL jeg ha....

En slik benk holdt jeg på å kjøpe i fjor men det ble liksom aldri noe av.....desverre. Men får Skeidar inn denne i år kommer jeg garantert til å kjøpe den og den skal jeg ha i det nye vindfanget. Så denne benken står høyt på ønskelista mi. Jeg mener at man også kan åpne setet og oppbevare saker nedi den. Denne hadde blitt så helt perfekt der altså.
Siljes hobbyrom har også denne ser jeg og hun har tatt et flott nærbilde av den. Der ser man jo tydelig at setet kan åpnes. Lekker? Jepp!!!!


I dag kom frøene fra Derry Watkins, type chaerophyllum hirsutum 'roseum'. Denne var det Helen som fikk meg til å åpne øynene for selvsagt. Flott ikke sant? Rosa hundekjeks! Nå kunne avsender ikke garantere for at frøene var ferske nok så jeg fikk tilsendt noen ekstra poser. Har lest meg til at frøene trenger kulde for å spire men jeg har forsøkt meg med tre alternativer; en potte står i fryseren hvor den skal få stå et par måndeder, en står ute under snø og en står i minidrihus inne på gulvvarme. Men jeg tviler vel på at jeg klarer å få til noe spiring når ikke engang Helen har klart det.
PS: Sender frøene til deg i morgen Helen, 2 poser og må du ha lykke til med de!

ØNSKER ALLE EN FLOTT KVELD!

2 kommentarer:

christines Interiør Blogg sa...

nydelig benk..en slik vil jeg også ha...:)håper de får de inn igjen i år også:)klem

Tove sa...

Ønsker meg mange slike benker.
Men skal være glad om jeg får en.
Ønsker deg en fin kveld
Klem Tove