søndag 24. oktober 2010

Oooops, har vist handlet litt i helgen jeg!

I går efta gikk turen til en flott gård på Brøttum. De hadde nemlig MASSE vinduer til salgs og også noen gamle dører. Vinduene var i flere forskjellige størrelser, noen med og noen uten vindu. Her er forøvrig annonsen som ligger på finn dersom noen skulle være interessert. Billig var vinuduene også, bare 200 kroner stykket for de med glass. Styggamle er de også og er bl.a. blitt tatt fra en gammel låve. På det første bildet nedenfor er et vindu jeg kjøpte for 100 kroner fordi det manglet noen glass. Her skal jeg forøvrig fjerne alle glassene og heller feste hønsenetting bak og som jeg da kan feste diverse stæsj på. Denne tror jeg skal få plass på veggen på vindfanget med tiden (neida, jeg er ikke ferdig der enda). Jeg kjøpte også 4 vinduer med 6 ruter også. Det ene vinduet har vi tenkt å få satt inn i veggen mellom vindfang og gangtrapp. Tror det kan bli litt stilig. Jeg har også "reservert" to vinduer som var hele 175 cm. høye men forholdsvis smale. Planene er å bruke de som skapdører på soverom.
I dag tok jeg turen til Vikingskipet på Hamar. Der har det nemlig vært brukt- og antikkmesse i helgen. Jeg drog alene da jeg regnet med at jeg kom til å bruke litt lang tid. Men jeg sa til Morten at jeg sansynligvis bare værende der en time eller to. Vel, det ble vist 4 timer. Men noe fikk jeg da med meg herfra også.Et kjempegammelt speil. Helt sinsykt flott og herlig slitt.....

Gammelt overlaken med superfint mellomverk. Her har jeg en plan om å lage små gardinkapper av de til vinduene på vindfanget.....

Over 100 år gammelt "blekkpennsett" og noen apotekerflasker.....
En superflott koffert i tilfelle samboer kaster meg ut etter at jeg har brukt så mange penger i dag..."ler".....
Og når jeg nå førstes hadde fått kjøpeånden over meg kastet jeg meg over et bord som var perfekt i mine øyne, betalte og plasserte det på biltaket. Vel, kjempeflaks at jeg fant det egentlig for dette skal liksom bli lysthusbordet. Jeg har lett og lett etter det "rette", runde bordet men jeg har vel ikke funnet noen og de jeg evnt. har funnet har kostet flere tusen kroner. Dette fikk jeg for 700 kroner. Bordett kommer forresten fra en gård i Østerdalen og er ca. 125 i diam. Ja, jeg skal male det hvitt tror jeg.
SO LONG FOLKENS, nå skal jeg lage wok slik at den er ferdig til Morten kommer hjem fra trening.

12 kommentarer:

Lobeliadamen sa...

Å så mye flott du har kjøpt deg :-)
Det speilet er jo til å dø for!!

Ha en flott dag!

Klem W

Fossestua sa...

Grattis med alle loppene! Her var det mange fine skatter!
Klem fra Lise

Merethe sa...

Heisann :) Så du har vøri i vikingskipet du også :) Var der i dag men handlet ikke stort. Artig å se på alle tingene. Har også en del kjente der som solgte ting. Artig å stikke innom dem og høre hvordan det går med salget.

Lene sa...

Så mye fint du har fått kjøpt i helgen. Er ute etter gamle vinduer jeg også.

Maria sa...

Kupp! Verken mer eller mindre! Gratulerer :-) Jeg gleder meg til å se bilder av bordet plassert i lysthuset.

Anonym sa...

Så mye lekkert du har kjøpt. Bordet kommer til å bli perfekt i lysthuset.
Klem IGi

Linda sa...

Vinduer har jeg vært på jakt etter leeenge, takker for tipset og linken:) SÅ moro med så mange flotte funn:) Helt gull!!:)

Alfa sa...

Så mye fint..Har så lyst på slike vinduer, ikke lett å få tak i...Nydelig var det hos deg.

Klem alfa

Simones Country Home sa...

Hehe så moro med det bordet oppå taket der da. ;o) Som jeg skulle ha gjort det selv. ;o)

Knall masse fint du har fått deg assa. ;o)

Klem Simone

Elisabeth sa...

Wow, SÅ mange varp. Det må jeg si var en fruktbar helg!!

Merethe sa...

Vi var nok et par timer i skipet samtidig ja :) jeg for min del blir så opptatt av å se på tingene at jeg går rett forbi folk jeg kjenner så... :D men vi var der iallefall samtidig ;)

Air Max sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.