fredag 29. oktober 2010

Da har jeg hentet garderobeskapdørene


Jeg hentet de i dag etter jobb, samme sted hvor jeg kjøpte de smårutede vinduene. Skal hilse fra henne og si at hun fremdeles har igjen masse vinduer med 6 ruter dersom noen er interessert. Jeg kjøpte 6 stykker av disse store vinduene som er ca. 175x65. 3 skal være på det innebygde garderobeskapet i vindfanget og 3 skal være på soverommet når vi får gjort i stand det. Nydelig patina i de og nydelig farge, litt sånn mint-/grå-aktig. Tror egentlig ikke jeg skal gjøre så mye med de annet enn å få vasket de godt da de har stått på en låve i mange år. Ikke verst å få så lekre skapdører til en billig penge; 1800 kroner for alle. Jeg har forresten planer om å få festet en tynn gardin på innsiden da slik at man ikke ser alt "rotet" innenfor.

En liten smygtitt får dere også på bordet jeg kjøpte forrige søndag, endelig plassert i lysthuset hvor det også skal få stå. Men hvitt blir det nok selv om det er litt stilig nå også. Som dere sikkert ser ble jeg defintivt ikke ferdig med lysthuset i år, men det blir første prio til våren. Da skal jeg få malt ferdig tak og vegger samt at ny farge skal på gulvet. Fargen vi hadde på gulvet ble vi ikke fornøyd med så her må det beises på nytt.
Ønsker alle som stikker innom en god helg. Jeg skal ihvertfall legge meg rett ut på sofaen nå og bare slappe av etter en fysisk hard uke.

10 kommentarer:

Tove sa...

Hei hei
Det blir råstilig. Håper vi får se det endelige resultatet.
Nyt kvelden
Klem Tove

Anonym sa...

Det kommer til å bli kjempe fint! gleder meg til å se ferdig resultat.
Klem Igi

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Så fine vinduer da. Det kommer jo til å bli så fint skal jeg tro. ;o)) Kan jeg spørre hvor mye du måtte gi for de største vinduene der da?

Ha en spooky natt.

Klem Simone ;o))

June J. Larsson sa...

Hei!
Flott blogg! Masse inspirasjon og èn som deler min interesse for gamle vinduer! :)

Legger meg til som følger.
Ha ei fin uke!

Klem
June
Nostalgi & skriverier

Air Max sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.

converse pas cher sa...

your house is so beautiful.welcome to Converse Pas Cher .

jeans ed hardy sa...

so nice,thanks.

chaussures air max 2003 sa...

Je viens juste de tomber sur votre travail. Je suis sans voix.
Quel talent vous. Vous êtes source d'inspiration.

Anonym sa...

nice sharing.

chaussures mbt moja sa...

nice!