tirsdag 15. desember 2009

Stor overraskelse til meg hos Gave og Interiørglede!!

I går var jeg i møte på Hamar i forbindelse med jobben. Planen var at jeg skulle dra til min favorittbutikk Gave og Interiørglede etterpå. Ja, hvem klarer vel å dra til Hamar uten å stikke innom denne flotte butikken??? Ikke meg ihvertfall! Ihvertfall hadde vi bestemt oss for å kjøpe et søtt, rosa smykkskrin med en sånn søt ballerina som snurrer rundt til koselige toner fra en spilledåse, Morten har nemlig ønsket seg et sånt veldig lenge........, neida det er julegave til Mortens onkelbarn, Emma. Joda, jeg steppet opp i barnebutikken og fant et smykkeskrin jeg syntes var fint og da kommer det en koselig jente bort til meg som jobber i butikken og spør om jeg er Lene fra Lillehammer. Joda, sier jeg, det stemmer jo det. Da sier hun til meg at jeg må gå ned i kjelleren og til interiørbutikken for der var det visst en overraskelse til meg. Jeg ble jo veldig nysgjerrig da men for å si det sånn hadde det ikke behøvd å vente en overraskelse på meg der nede for å få meg til å gå ned dit for jeg visste at turen hadde gått ned dit uansett. Men ihvertfall så tok jeg rulletrappa ned og da kom det to kjempesøte og blide jenter mot meg og spurte om jeg var Lene og jeg sa som sant var at det stemte. Da ga de meg en liten flat pakke som jeg måtte pakke opp med en gang, og jeg gjorde som de sa. Gjett a, inni pakka lå den et gavekort til meg fra min kjære samboer på hele 2000 kroner!!!! som han hadde ringt å ordnet tidligere på dagen. Å herlighet, trur dere hjertet mitt hoppet og jeg ble jo i fyr og flamme. Tenk at jeg bare kunne gå rundt å plukke med meg varer for 2000 kroner uten å måtte dra kortet mitt selv engang. Jentene i butikken ble helt smigret av Morten over hvor snill han var. Og dersom dere leser det skal jeg hilse så mye tilbake!

Sånn ser en supersnill samboer ut med verdens beste godgutt på fanget!

Nå hadde jeg ikke så altfor god tid på meg men jeg fikk plukket med meg litt dill og jeg klarte nesten å få meg meg varer for 2000 kroner. Det resterende på gavekortet er jeg HELT sikker på jeg får brukt senere en gang, for det er ikke siste gangen jeg skal dit.

Her er noe av det jeg fikk med meg (hihi, en madonna til ble det også og denne har fått plass på annekset, passet kjempefint der).Og igjen må jeg takke for flott service, stort utvalg av de flotteste varer og alt det positive som kan tenkes til betejeningen og butikken. Jeg har ihvertfall funnet mitt paradis!!!! Og for dere som enda ikke har vært der og bor i nærheten, TA TUREN DIT, det kommer dere ikke til å angre på. Men et tips er å dra alene så sant du ikke har ei venninne som er like glad som deg i slike butikker, for her kan du lett bli "sittende fast" i et par timer.

Ønsker mine venner en fortsatt god kveld!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk! Litt av en mann du har! (tror jeg må få Igimannen til å lese dette innlegget)

Mange fine ting du har kjøpt! Kos deg i førjulstiden!

Klem Igi

Anonym sa...

Her er det bare et ord som dekker: HELDIGGRIS. Ta godt vare på'n.
Klem Laila

Laila sa...

Var ikke meningen å bli anonym da
fortsat klem fra Laila

Mariann S sa...

Det var snill Morten det :) Kjekt med en sånn overraskelse :) Masse fint du hadde kjøpt deg.

MariMaja sa...

For en snill og oppfinnsom mann du har!!
Det kaller jeg en skikkelig overraskelse!

Grattis;)
Masse flott du fikk shoppet;)
Ha en fin uke videre;)

Solveig sa...

Ååååå så god en mann du har!!! Kjemesnill! Og så den herlige butikken da! Gleder meg veldig til jeg kommer dit igjen:o)
Kjempeflotte ting du har kjøpt deg. Så deilig å få lov til å frotse rundt i slike "godtebutikker"!
Ønsker herlige førjulsdager. Hilse gutta dine:o)))
Klem fra Solveig

Henriette's innfall og påfunn sa...

Så utrolig heldig!!* Misunnelig* Jeg var der med søsteren min på fredag. Masse fint der, altså! Kjøpte med en hylle der bl.a.
Håper det blir masse salg der på nyåret. Pleier det å være det tro?

Vivishagerom sa...

Ja, det må jeg virkelig si, Lene. Morten må jo være super snill, og du har vel kanskje fortjent det også ?
Håper alt står bra til på andre sia og at dere gleder dere til jul. Kos deg. Klem

Nina (fra Hagegal) sa...

Så koselig overraskelse!:-) Nesten gang du er på Hamar, kan jeg anbefale en butikk til også, nemlig Blomsterdamene.Der har de også mye fint, og de er kjempekoselige der! Her er et blogginnlegg om dem, med litt bilder også: http://nostalgiskriverier.blogspot.com/2009/10/blomaterdamene.html
Ligger bare 3 minutters gange fra Gave og Interiørglede.

ninabakke sa...

Oi, så koselig!

Der er det jo så mye lekkert :D

IngunnBW sa...

For en snill og omtenksom mann du har! Han fant den gaven du nok setter aller mest på :) Og endelig fikk du den etterlengtete madonnaen din. Så mye fint du kjøpte, nydelige ting i god Lenestil :) Man høster det man sår, heter det - så det forteller jo også mye om deg at han er så snill mot deg!

Anonym sa...

Haha. Jeg sto å venta på at du skulle dukke opp i 2 timer. Var så redd for å ikke få deg ned men det var jo ikke noe problem. Heldig du er som fikk en så fin gave!! Klem fra hu på Det lille rommet =o)

My home is my Castle sa...

Innom en liten tur for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL :)

Juleklem fra Kari