søndag 8. november 2009

Min egenproduserte hylle

Hylla begynte jeg å lage i går og i dag ble den omsider ferdig. Jeg kan love dere at jeg er stolt og av den enkle grunn at jeg har lagd den helt selv uten hjelp fra Morten. Selvtillitten min er ikke akkurat så høy at jeg hadde trodd jeg skulle klare å lage den helt selv, men jammen gikk det bra gitt. Hylla var tenkt å passe over senga i annekset så det er selvfølgelig der den har kommet på plass. Her er noen bilder av hylla (mangler fremdeles litt stæsj oppå da).
Det er forresten dåpskjolen til Martinus som henger her, en helt unik dåpskjole ettersom det er mamma som har sydd den. Syntes den passet godt der jeg.

Vet dere, nå begynner det virkelig å flaske seg i annekset (å vips så er snart Lenes vinterprosjekt over, haha) men de små detaljer mangler, ihvertfall noen av dem så snart blir det en tur til Gave & Interiørglede på Hamar igjen, skulle bl.a. ha hatt en madonnafigur som skal få pryde et lite bord ved muren. Tror det hadde blitt flott.

Til slutt må jeg også få takke for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått på tidligere innlegg, det varmer mye og jeg er glad for at noen liker min smak.

Jeg ser også at jeg har fått den samme utfordringen av en del av dere og den skal jeg ta en annen dag. Klems til dere forresten!

HA EN STRÅLENDE KVELD FOLKENS!

16 kommentarer:

Linecas have sa...

Knallfin og rålekker. Hva du kan =))

RandiF sa...

Flinke Lene... :-))Blitt veldig fint i det annekset ditt nå altså.

Hulda sa...

Virkelig imponerende! Hylla ble så fin. Flotte detaljer også. Fint med de svarte knaggene og svart skrift. Nydelig, og veldig dekorativt over den vakre senga.

Ingun sa...

Den var bare lekker. Ble inspirert til å lage lik;-))

Helen sa...

Du imponerer! Veldig greit å klare ting selv.

RandiF sa...

Takk for kommentar på min blogg, Lene. Jo det stemmer at det er tobakkfrøene fra deg som gir blomstringsglede nesten til jul... ;:-D. Disse skal jeg så hvert år heretter, det er sikkert!

My home is my Castle sa...

Kjempeflott hylle..
Så flink du er :)

Klem,Kari

Elisabeth sa...

Guri meg så vakkert!! Hele rommet var jo bare en nydelig drøm, du har all grunn til å være stolt av både hylle og resten av rommet ditt :)

Nina i Paradiset sa...

Helt enig med Line Cathrin her!
Kjempeflink!!
Liker innmari godt de knaggene. Er de nye eller gamle? Jeg har bare den gamle utgaven, for det var sånne flere steder her i huset.

Ang takmaling:
Om du maler taket med fargen S0500N (altså hvit med en dråpe svart) slipper du å få gult tak! ;)
Det er den jeg har i taket på soverommet, og ellers alle steder unntatt på kjøkkenet, men det skal males om igjen. For høyglanset egghvit ser innmari gult ut! (det er som du sier, mengden av olje i malingen som gjør det!)

Ps. finner du ikke en fin madonna, har jeg en! (den samme som Lineca har kjøpt) Er jo skyldig deg litt etter den dyre portoen på pionen, så du fortjener litt Lene-rabatt! :)

Ha en flott dag!!!

Solveig sa...

Ååååå så fint du har fått min venn! Dette var jo bare lekkert! Kunne gått rett inn i de fineste interiørblader:o))) Ikke bare kan du hage, men innendørs er det jo like vakkert! Hvordan får du det til?
Kjempeflott hylle, Lene. Den kan du være stolt av!
Tusen takk for flott inspirasjon.
Ha en nydelig uke.
klem fra Solveig

josimo sa...

Nydelig har det blitt ,god smak og sans for detaljer.

Anonym sa...

Du imponerer med snekker egenskaper! Hylla ble kjempe fin!

Mariann S sa...

Kor nydelig det vart Lene, eg er heilt imponert over deg eg :) Håpar vi reiser forbi Lillehammer til neste år også, for eg har veldig lyst å sjå det in real :)

Alven sa...

Hei :-)

Hyllen ble kjempefin :-) Passet godt inne der over senga :-)

Ha en fin dag :-)

Lisas hjem og skatter sa...

så utrolig dyktig du er!!! du har all grunn til å være stolt av den der :o)

Kjempekoselig rom også :)

ha en super dag :)

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig vakker hylle og bloggen din var kjempefin!!
Ha ei fin uke!!