fredag 27. november 2009

Enda en ny hylle og hyggelig award

I denne bloggverden er man så heldig å møte mange likesinnede med felles interesser og felles smak. En av de som jeg er blitt kjent med her og som jeg virkelig setter stor pris på er snille Solveig. Solveig er en utrolig kreativ dame, noe som jeg også har skrevet om tidligere. Men man får liksom ikke rost Solveig nok og bloggen hennes er også utrolig flott og hun får til de mest vakreste ting, kunne godt tenkt å kjøpe alt hun lager jeg...hihi. Men jeg har tross alt fått en flott sak hun har laget tidligere, så heldig er jeg alikevel! Selv om jeg ikke kjenner Solveig "live" har jeg funnet ut at hun har et hjerte av gull og er utrolig omsorgsfull. Stadig legger hun igjen så utrolig flotte kommentarer inne hos meg og det hun skriver gjør meg så utrolig glad. Og denne gangen har hun sendt meg en koselig award. Tusen takk Solveig, du gjør dagen min fra langt der nede til høyt der oppe! Og har dere ikke vært inne på bloggen hennes folkens, er den utvilsomt verdt et besøk.


Som overskriften sier har jeg fått lagd meg enda en hylle. Den lagde jeg i dag da Martinus hadde sin lille hvilestund. Den er nok litt mer enklere enn den jeg lagde tidligere og heller ikke så lang. Men i dette tilfellet brukte jeg en bredere hylleplate slik at jeg fikk plassert dokumentholdere på toppen. Skal bli godt å få stuet vekk en del interiøblader, hageblader, etc. og få plassert dem på hylla. Synes hylla ble helt ok jeg, særlig når jeg har lagd den helt alene, da får jeg vel si meg fornøyd.

Morten jobber døgn i dag og jeg og Martinus har kost oss hjemme. Dette var forresten siste fridagen min alene med Martinus for på mandag begynner jeg å jobbe fult igjen, ihvertfall foreløpig. Morten har tatt ut ferie fra mandag og deretter går han rett over i pappapermisjon. Han skal derfor ikke på jobb før 1. februar, så nå tenker jeg gutta skal kose seg skikkelig en tid fremover.

I morgen er det julegateåpning på Maihaugen og av erfaring vet jeg at dette er et kjempekoselig tiltak så det er mulig vi tar med oss Martinus dit i morgen dersom været tilsier det. Ellers blir det bare avslapping og kos i helgen.

Folkens, jeg har også hengt meg med i konkuranssen inne hos Bella med sine flotte blogg ChabbyCharm-No1. Dette er også en utrolig flott blogg og bilder som virkelig fenger min interesse. Ta dere en titt inn til henne dersom dere ikke har vært der.

Ønsker alle som titter innom en flott helg, kos dere skikkelig i denne førjulstiden!

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Velfortjent award til deg, Lene. Det blir nok fint for guttene og være sammen,men uvant for deg å jobbe fult. Rutiner er noe man faller fort inn i, og det tar ei stund før man kommer ut av de igjen. Jeg jobber 50% nå, og har i grunnen blitt litt vant til noen ekstra fridager i uka, selv om jeg vet at det er midlertidig, så er det så utrolig deilig med noen dager for meg selv.
Ha en flott helg og kos dere på Maihaugen.

Vivishagerom sa...

Hei igjen. Håper det er greit at jeg "låner" bilde av adventstaken din fra i fjor. Den var så flott.

Prinsesse Elin sa...

For en lekker hylle. Jeg digger den. Bøyer meg i støvet for deg og hylla
( å som jeg har lyst på akkurat den hyllen din)
Ønsker deg en herlig lørdag. Klem fra Elin:)

josimo sa...

Ta en tur innom bloggen min om du ønsker deg øredobber til Jul :-)