tirsdag 10. november 2009

I morgen er godgutten 1,5 år gammel allerede......

.......og hui som tiden har gått. Jeg tenkte jeg måtte skrive innlegget i dag for jeg har en følelse av at sambo kanskje skal levere pc til reparasjon i morgen, han sa det ihvertfall. Selv mener vi at vi har krav på ny da vi har hatt pc til reparasjon 3 ganger med samme feil, men kjenner jeg butikkjeden rett kommer de vel til å nekte det. Men nok om det!
I dag er jeg alene, sambo jobber døgn og som så mange andre kvelder har jeg tilbrakt kvelden i annekset. Men i kveld har jeg stort sett bare ryddet der og Ektorpstolen har kommet på plass. Nye bilder kommer når jeg får sydd gardiner, putetrekk og når jeg til slutt får pønta litt med diverse stæsj.
Nå har jeg akkurat inntatt et herlig måltid med sushi, det er smaskens det, så smaskens at jeg og Morten spiste det i går også. Tru det eller ei, vi drakk faktisk øl til og vi som ALDRI drikker alkohol så og si. Men det stod igjen to ølbokser i kjøleskapet etter bursdagen til svigerfar så da tok vi de vi så ble vi kvitt de.

I dag fikk Martinus bade, han elsker å bade og det er vanskelig å få han opp igjen da han aller helst vil sitte der myyyyyye lenger enn min tålmodighet. Men jeg fikk passet på å klippe han mens han satt i badet, fant ut at det var det enkleste. Om pannluggen og nakken ble rett? Hmmm, tviler på det men gutten har såpass mye krøller så da ser man det ikke så godt alikevel. Martinsu har alltid hatt mye hår han, til og med da han spratt ut av meg og jeg husker jordmødrene sa da han kom ut: Neæmæn, se så mye hår han har!!! En riktig godgutt er han uansett hår eller ikke så nedenfor må den stolte mamma nok igjen vise frem bilder av godgutten, bilder tatt rett etter at han hadde badet i kveld og med nyfønet hår. Egentlig er jeg ikke så veldig gira på å legge ut så mye bilder av han, ønsker ikke å gjøre han til "nettkjendis" uten at han selv kan bestemme det selv, men jeg klarer nå ikke å la være alikevel jeg, ikke denne gangen ihvertfall, det er jo første og siste gangen han blir 1,5 år. Og dessuten vet jeg at bestemor og bestefar leser bloggen og jeg vet de setter pris på å se godgutten sin.
GRATULERER MED DAGEN I MORGEN LILLE PRINSEN VÅR!
Ikke så lett å få han til å smile denne gangen, selv om det aldri pleier å være noe problem, men nå var han så veldig opptatt av Drømmehagen........HOPPSIDEISI!
HA EN FLOTT KVELD FOLKENS!

9 kommentarer:

Villrose sa...

Tida flyr. Gratulerer!

Elisabeth sa...

Åee..gratulerer til lille Prince Charming ;)

Laila sa...

Nydelig liten gutt, og annekset kommer seg, flott hylle.
Klem Laila

RandiF sa...

En skjønn liten gullgutt du har der. :-)

josimo sa...

Så vakker liten Herremann der har i hus:-)))

Dere har krav på ny pc ,når det er samme feil som oppstår etter at de har prøvet å reparere den 3 gange,. Ring forbrukerkontoret så skal høre.
Been there!!

Vivishagerom sa...

Skjønn liten prins som er blitt så stor. Ja, tiden går så du må passe på tiden du har nå.
Min sønn er med en kamerat og mora hans på kino i kveld,og da måtte han skifte først for han skulle ha den kuule boksa. Kos dere med Hoppsideisi så lenge det varer.
Ta en titt inn i bloggen min, så jeg får høre hva du syns om den nymalte gangen min.

Evelyn sa...

Hei :) for en flott gutt.. en storsjarmør dette.

Ha ei flott uke videre:)

lavendel mio sa...

Gratulere med lilleprinsen!
Han er jo så skjønn:)
Klem Hanne

Solveig sa...

Herlig liten gutt det der! Ligner både sin pappa og mamma ser det ut til :o)))
Kan skrive under på at tiden flyr! Din fyller 1,5 og jeg sitter her med en som blir 10 i dag:o)) Han er veldig bevist på å ha fått et tall til i alderen sin. Tiden går så altfor fort!
Ha en flott helg.
Klem fra Solveig