søndag 29. november 2009

Enda et vindu til på annekset

Også denne gangen kjøpte svigers det fra tidligere omtalte skrothandler. Jeg digger disse vinduene og jeg ønsker meg ENDA flere. Tydeligvis er disse veldig populære så det gjelder å slå til så fort det dukker opp noen til salgs. Denne gangen fikk svigers tak i to stykker og det ene har jeg rett og slett plassert på gulvet på annekset og pyntet med litt stæsj, bl.a. et kremmerhus som jeg har fylt med lavendel jeg var ute å plukket i hagen i sted. Lavendel dufter himmelsk og gjør seg flott i kremmerhus.
Y ØNSKER ALLE EN STRÅLENDE SØNDAGSKVELDY

8 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Annekset begynner å se ut som et fortryllende, eventyrlig og flott sted. Du er flink til å pynte og få det koselig rundt deg.
Er spent på hva du syns om adventlysene min. Ha en flott søndag du også.

IngunnBW sa...

Nyyydelig Lene! SÅ lekkert du gjør det inne. De gamle vinduene du får tak i råfine og passer godt hos deg. Laurbærgrener ER jo bare jul da, har du kjøpt dem eller høstet du dem også fra haven?

Solveig sa...

Du, dette annekset ditt blir bare finere og finere! Så heldig du er som har et slikt sted! Dessuten er du jo så inderlig flink til å skape stilen, samtidig som du klarer å holde på det hjemmekoselige:o) De gamle vinduene du finner, er bare helt herlige!
Så flott en hylle du har under her også. Blir så imponert over alt du får til!
Tuuuuusen takk for fine ord min venn! Vet ikke hva jeg skal si jeg, blir helt rørt av det du skriver. Du er da skikkelig god til å glede du også! Ikke vanskelig å gi litt tilbake da:o)))
Er veldig glad for å ha truffet deg her inne:o))
Ha en flott uke og lykke til med dine spennende prosjekt.
Klem fra Solveig

josimo sa...

Så flott at bollene ble en vellykkede,si fra jeg har en oppskrift som er knallgod til rundstykker ol også. De blir bare helt rå!! :-))
Så fint du gjør det hos deg

Merethe sa...

Lekkert....jeg følger spent med :) Mange lekre tips å ta med seg når jeg skal innrede gjeste/hobbyhuset her på gården. :) Ha en strålende uke.

Evelyn sa...

Oii så flott og koselig:):)

Ha ei flott adventstid videre:)

Anonym sa...

very good sharing.thanks my dear friend.

chaussures mbt rafiki sa...

Je pense qu'il est très bon site et je reviendrai la prochaine fois.