lørdag 16. januar 2010

Fargeløst hjem

I vårt lille hjem er hvitt en klar favoritt men innslag av sink, terracotta, lin, pastell (bl.a. Green Gate) og "slitt" setter også sitt preg på interiøret. Hvitt er for meg en ren farge som passer til det meste og den gir for meg uttrykk for renhet, friskhet og uskyldighet.

Nå sies det jo at hvit ikke er en farge men at den derimot er manifisteringen av alle farger - den komplette energien fra lyset. Uansett liker jeg hvitt og på vinterstid når den hvite snøen har dekket naturen kan man jo bli helt trollbundet.

Nedenfor er noen bilder fra vårt hjem og anneks og det gir et lite inntrykk av hvordan interiøret er sammensatt hos oss. Det skal bli morsomt å lese innlegget om 20 år (dersom jeg fortsatt blogger og dersom det fortsatt finnes noe som heter blogg). Morsomt å se om jeg fremdeles vil ha den samme smaken.

10 kommentarer:

Henriette's innfall og påfunn sa...

Tusen takk for stokkrosefrøene som kom i posten til meg:-)
Såå koselig! Gleder meg til å så de.

Flotte bilder du har tatt.
Jeg tror ikke vi har samme stil om 20 år.Vi er stort sett i flyt og vi vil fornye oss.
Det er ikke mange som har 80-tall stilen hjemme hos seg enda med rosa vegger, rosa skinnsofaer, oppdelte speil og tredelte bilder, hehe :-)

Lobelia-damen sa...

Så nydelige bilder du viser :-)

Ha en herlig helg!

W :-)

Laila sa...

Mange fine detaljer her, tror nok det om en stund sniker seg inn andre ting, og vips er det helt annerledes. Sendte deg en mail, med spørsmål om å sette frø ut, lurer fælt på det da jeg nå klør noe forferdelig etter å komme i gang.
Klem Laila

Red Hobbitt sa...

Tusen takk for scabiosafrø =)
utrolig mange flotte detaljer i hjemmet deres.
Ønsker deg en god søndag.

merethe sa...

Mange flotte bilder av hjemmet deres. Du har en nydelig stil. :) God søndagskveld.

Laila sa...

Har sendt deg ny mail

Laila

Anonym sa...

Nydelige blider! Hvitt er en vakker farge. Gir ro og harmoni synes jeg-

Kos deg!
Klem Igi

Vivi sa...

Du har det helt super lekkert, Lene og du får det til med stil. Hjemme hos meg finnes ikke denne stilen i det hele tatt, jeg liker lune og varme farger, men kan ha hvite vegger. Du har jammen stått på i det lille koselige huset, og resultatet ble jo som du viser, helt utrolig fint. Gleder meg til å se det i live.
Ha en fin uke.

xxxl sa...

Hei :) takk for titten inn i ditt hjem og hva du pynter med.. herlige bilder og kjempe flotte ting du vise.. ja hvitt e fint de.. selv om jeg ikke selv er så stor tilhenger av de akkurat.. men fine e det.

Ha ei flott uke:)

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Så mye fint dere har i deres hjem :-) Hvit er "fargen" for renhet ja :-) Er en gjennganger i mitt hjem også :-)

Ha en fin uke :-)