søndag 31. januar 2010

Da har jeg bestilt meg lysekrone

Har alltid ønsket meg lyskrone over spisestuebordet, men ettersom vi ikke har hatt strøm i den ene delen av stua har det blitt nedprioritert. Men nå har Morten lagt opp strøm der så da er den saken biff. Spisestuebordet og stolene bærer fremdeles preg av min tidligere interesse for antikviteter og er derfor mørkbrunt. Bordet kjøpte vi for en del år siden på brukt- og antikkmessa på Vikingskipet og er styggammelt men stolene er nye og er reproduserte Totenstoler kjøpt på Dokka Bondemøbler. Ja, da vet dere vel hva planen min er om ikke så altfor lenge? Gjepp, spisestuegruppen skal males, hvit selvfølgelig men med en del slitasje slik at grunnfargen kommer til syne her og der. Er ikke så gira på å legge ut bilde av sittegruppen men jeg gjør det alikevel slik at man kan se før- og etterbilder.

Lysekrona bestilte jeg i går og jeg gleder meg sinsykt til jeg får den. Det er en 8-armet lysekrone fra Lisbeth Dahl. Her er bilde av den forresten for de som ikke allerede har sett den. Takrosett hører vel også med og den skulle Morten kjøpe. Tror dette blir lekkert jeg og ja, teppet skal også vekk, passer ikke og er ikke til noen annen nytte enn "kloreteppe" for Mosse og støvsamler.

PS! Er det noen som har peiling hvor det er mulig å få kjøpt en liten, rund pilkurv eller i lignende materiale, hvitmalt som ikke er for stor og som kan brukes til søppeldunk? Skulle ha hatt en både på annekset og på badet.

SO LONG FOLKENS!

6 kommentarer:

Vivi sa...

Syns nå egentlig at spisestua de er super fin som den er jeg. Du har det veldig koselig Lene. Kjempe flott lysekrone og det kommer til å bli så fint.
Ha en fin søndag. Sønnen i huset skal feire 7 års dagen sin i dag på Lekeland Hafjell, så det blir stas for unga, tenker jeg. Han har den ikke før den 9. men vi starter tidlig så rekker vi mange feiringer. Vi snakkes.

Ninni sa...

Ååå...for en flott lysekrone! Det kommer til å nydelig Lene! Jeg er enig med Vivi, spisestuen er vakker :)

Laila sa...

Jeg er også enig med de to første her. Legg på en stor lys duk og sy/kjøp hvite puter med volang. Det blir så lekkert, og litt kontraster er bra.Kikk inn til Mias landliv så ser du eksempler på dette.
http://miaslandliv.blogspot.com/2008/08/our-kitchen-again.html
Klem Laila

Laila sa...

Hvis ikke linken til Mia virker så er innlegget fra august 2008.
Laila igjen

Snuffeldyret sa...

Skal få satt en stikling av Mårbacka Hanna til deg. Den har faktisk blomstret gjennom hele vinteren!

Om jeg er så flink vet jeg nå ikke helt, men jeg prøver ihvertfall etter beste evne..I fjor da jeg hadde planterom i kjelleren satte jeg på ekstra lys i begynnelsen av februar og opp i stua i april. Som du sikkert vet blir de ofte lange og stantete i skudda om de får for lite lys.

Elisabeth sa...

Lekkert!!!!