mandag 27. juli 2009

Lavendelkrans

Slik været er nå og man ikke får drevet så mye ute må man jo prøve å finne på noe. Selvfølgelig har jeg malinga inne, men jeg hadde så lyst til å finne på noe annet også og da ble det til at jeg lagde meg en liten lavendelkrans. Synes den ble riktig så søt jeg og godt lukter den også. Lavendel sies å ha en beroligende duft og det er mulig det er den som gjør meg så døsig om dagen...hihi, selv om det heller er været jeg sansynligvis må skylde på der.
Nå vet ikke jeg hvor godt denne vil holde seg i lengden, mulig den begynner å drysse etterhvert, men vi får se. Hadde jo vært trivelig å hatt noen sånne hengende rundt omkring i huset.
Når det gjelder malingsprosjektene mine har jeg i dag malt meg videre fra stua og inn på kjøkkenet. Der har kjøkkenbordet fått et strøk med hvit maling og også den ene stolen. Jeg får se om jeg tar et strøk til på de i morgen når Martinus sover.
Ellers har det ikke skjedd så mye i dag men jeg traff supertrivelige Helen med familie på Strandtorget i dag og hun hadde med seg en flott vivendel til meg..........tusen takk igjen Helen! Så nå gjelder det å finne en verdig plass til den, men det skal sies at jeg har kjøpt meg 10 mtr. med armeringsnett som jeg har litt planer for. Mulig vivendelen havner i den.
Nå har vi forresten fått aksept fra nabo vedr. plassering av lysthus så da kan vi nok plassere den så tett innpå gjerdet som vi vil. Men her er ikke jeg og Morten helt enige så det blir vel en liten diskusjon her ettehvert når vi skal begynne...........men den tid og den sorg! Måtte den beste (JEG) vinne!
Tjaaaa, njaaaaa..........i dag måtte jeg ut å ta bilde av en av rosene jeg kjøpte fra Kjell Arne Bjørke i sommer, den er så utrolig søt og jeg håper den vil trives her i gutua selv om jeg har fått noen hint om at den kanskje ikke er så enkel å ha med å gjøre. Men denne skal ihvertfall få den beste pleie av meg.
Og med denne flotte rosa ønsker jeg alle som titter innom en god natt..........SWEET DREAMS YYYYYY

12 kommentarer:

mistin sa...

Er ny inne her hos deg jeg. Trivelig blogg du har. Apropos male kjøkkenbord, det skal jeg også gjøre... en dag.

Fra mistin
(kom gjerne å besøk meg, er helt fersk med blogging)

Mia sa...

Jättefin Lavendelkrans !! Hyggelig med inneaktiviteter når det regner. Jeg får dessverre ikke gjort stort, bare går rundt å lurer på hva jeg skal begynne med...

mistin sa...

Takk for koselig besøk hos meg, det setter jeg pris på.
Jeg bor ca en time fra Lillehammer, i Valdres. Men det hender jeg tar turen over åsen.

Fra mistin

Mariann S sa...

Nydelig Lavendelkrans :)
Har en diger Lavendel, kanskje eg skulle lage en krans.
Kan ikkje ha den inne, då ville gubben nyse seg ihjel.
Men kanskje eg kan feste en på ytterdøra, so kan folk kjenne den gode lukta når dei ventar på at eg åpnar for dei :)

Snuffeldyret sa...

For å bevare farge og forhindre dryssing kan du spraye kransen med hårspray. Lukta blir nok borte, men kransen holder seg fin..

Lene fra Lillehammer sa...

Takk for tipset Snuffel, da skal jeg gjøre det.

orchis sa...

Nydelig krans! Er noe klassisk over slike. Men ikke lag for mange på en gang - du risikerer å sovne mens du står... :)
Ha en flott dag.

Lene fra Lillehammer sa...

Haha, neida, jeg sovner nok ikke. Akkurat nå har jeg lagd en til som jeg har tenkt å henge på den ene stuedøra. Det lukter så sinsykt godt og det er dumt man ikke klarer å bevare lukta.
Hyggelig at du stakk innom bloggen min forresten Orchis.

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei Lene og tuuusen takk for din flotte hilsen inne hos meg :)
Jeg tror ikke jeg har vært her før, men her kommer jeg helt sikkert tilbake :)
Flott blogg du har !!
Lysestakene har jeg kjøpt på Annas Rom. Linken til butikken finner du inne hos meg :)
Jeg vet ikke om hun selger dem i nettbutikken da jeg var inne i selve butikken, men du kan jo høre med henne :) Hun er en skikkelig herlig dame :)

Ha en fin dag så ses vi snart igjen :)
Klem,Kari

Anonym sa...

Så koselig med lavendelkrans. Ser at min lavendel synger på siste vers så tror jeg må vente til neste år dessverre.

Mvh Tini

Line Cathrin sa...

Lekker krans!
Heritage har jeg hatt. Har lett for å gå i ball når det regner. Ikke en strktvoksende rose i det store å hele. Men den er så vakker at man må jo bare prøve.
Tvi tvi, håper du vinner lysthus diskusjonen. =))

Ninni sa...

Så flink du er Lene! Nydelig krans :)Lavendel er noe av det fineste jeg vet - koser meg med lavedelbedet mitt for tiden og trekker pusten langt ned i maven når jeg kommer ut og kjenner den nydelige duften som siver forbi