søndag 5. juli 2009

Frodigere og frodigere i blomsterbedene

Når man går ut i hagen nå lukter det skjærsmin, sitron og annen roseduft.......herlig å kjenne denne lukten og enda herligere å føle man "puster" igjen etter noen forferdelig varme dager. Tok en liten runde og klipset noen av bedene.

Vivi, jeg vil vente litt med utfordringen din til det blir mere blomstring ute, synes det er litt for få godbiter enda og altfor mye grønt.

Y ØNSKER ALLE EN STRÅLENDE SØNDAG Y
YYYYYYYYY

9 kommentarer:

Mia sa...

Hei, sitter bare å måper! Helt imponert over blomsterprakten du viser!!

Vivi sa...

Her var det da nok av godbiter, men jeg vet du har flere. Frodig er det og nå kommer det vel noe regn, og da spruter det vel ut for fult.
Ha en flott søndag du også.

Joanne sa...

What a lovely garden you have too. I see you like an informal planting style sorry I can only write in English.

Bea sa...

Underbar blomprakt hos dig, frodigt och vackra rabatter!
Campanula (Mariaklockan) har jag haft också men nu borde jag så nya för de orkade inte mera i år efter flera års ljuvlig blomning.
Tack för titten hos mig!
Ha det gott! /Bea

Lillebeth sa...

Vilka härliga bilder från din trädgård. Ser att du har Hurdalsrosen. Jag också - om det nu är den. Om jag tar runt knoppen så doftar det skog. Det brukar ju bara Mossrosor göra och Hurdalsrosen är väl en alba-ros? Hjälp!

Ninni sa...

Nyyydelig! Nei, nå er det fint hos deg altså Lene! Du, er det Sangusorbia som titter opp mellom Alchemilla moillis?

Og omsider har plantene våre fått tiltrengt regn. Såpass mye at det ble ordentlig rotbløyte også :) Nå går det an å leve igjen! Staudene som har sått lit ti stampe kommer nok til å springe raskt ut når det kommer soldager igjen. Jeg ser flere av mine frøplanter har knopper, noen av stokkrosene også :) Er så spent!

Ha en kjempefin uke Lene!

Solveig sa...

Du har bare SÅ frodig og nydelig hage! Kan nesten ikke se meg mett på alle de flotte bildene. Nei, nå må jeg ut å jobbe i hagen, ser jeg! Blir inspirert av deg:-)

Ha en flott ettermiddag!

Klem fra Solveig

Lizbeth sa...

Det er så frodig og flott i hagen. Og dei der gangstiene dine er misunnelsesverdige. Har du navn på den planten som står sammen med Alchemilla mollis? Då hadde eg fått identifisert min navnløse.

TurboLotte sa...

Ja her var det utrolig mye lekkert. En skikkelig drømmehage.. med sånn rødt hus jeg alltid har ønsket meg.