mandag 27. april 2009

Dag 1 er over for fagprøvekandidaten

Dagen gikk unna i full fart men jeg følte jeg fikk gjort en del. Heldigvis har jeg igjen en hel dag igjen pluss en halv før jeg må være ferdig.
Jeg fikk to oppgaver som var som følgende:
Oppgave 1: Det skal arrangeres kundeseminar. Jeg har fått i oppgave å planlegge dette. Arbeidsgiver har bedt deg innlede seminaret med å presentere bedriften. Det er store kostnader forbundet med et slikt seminar, så det er ønskelig å be en av leverandørene om sponsing av utgifter mot at de får presentere sine produkter. Seminaret skal holdes på ettermiddagen og avsluttes med bespisning. Det er også ønskelig med noe underholdning.
Arbeidsgiver har bedt meg forestå all planlegging av seminaret. Dette innbefatter bl.a.:
  • utarbeide innbydelse og program
  • forberede presentasjon av bedriften
  • gjøre nødvendig forberedelse mot leverandør
  • lage budsjett som skal godkjennes av styret
  • alle forberedende tiltak for øvrig

Oppgave 2: Vår bedrift skal øke bemanningen og har tilsatt ny økonomiarbeider. Jeg blir tildelt oppgaven med å sette i stand kontor etter dagens krav og komme med forslag til innredning. Ta utgangspunkt i gjeldende lovverk og lag en plan som ivaretar nødvendige forberedelser/aktiviteter og innkjøp i forhold til dette.

Planleggingsdelen skulle være ferdig levert til kl. 10 og det gikk på hengende håret. Den ble positivt mottatt på mail heldigvis og jeg ble jo kjempeglad. Jeg ble så og si ferdig med hele oppgave 1 og i morgen skal jeg få satt igang med oppgave 2. Ettersom jeg skal legge frem dette på onsdag over overhead har jeg bestemt meg for å utføre hele presentasjonen i Power Point.

Må si jeg er veldig spent på hele fagbrevet og jeg gleder meg til jeg er ferdig og forhåpentligvis består og får det etterlengtede fagbrevet i kontorfag. Jeg må si jeg har gruet meg noen dager nå og jeg sa til meg selv på vei til jobb i dag at det bedre å heller grue seg ETTER at jeg hadde fått oppgavene enn å ta sorgene på forskudd.............hmm, ikke enkelt å få til. Jeg har også sovet litt dårlig i natt, drømte masse rart, bla.a. at jeg ble tatt av et stort isras da jeg var å besøkte svigers på Otta. Digre isblokker kom i rasende fart nedover fjellet og jeg ble fastklemt under de store flakene.

Om en liten stund oversender Vivi meg den gode nøttekakeoppskriften sin på mail til meg og den har jeg planer om å lage i morgen og ta med meg på onsdag og servere fagnemdfolka.........kan jo hende jeg får en pluss i boka for den.....hihi! Vivi, den kan du jo forøvrig legge ut på bloggen din, sikkert mange som er blitt fristet av den så omtalte nøttekaken din på gal...............særlig Solfrid!

Hagerelatert. I går fikk jeg alle erteblomstfrøene i jorda og de ble sådd her og der i hagen. Egentlig passet det helt utmerket ettersom det har regnet en del i dag. Etter at jeg var ferdig på jobb i dag drog jeg innom Oasen og kjøpte en lett frøblanding av diverse klatrere, fikk nemlig litt for lite. Etterpå bar det en tur til Blomsterkroken hvor jeg fikk kjøpt med meg to Clematis Vitalba (planlagt-for-lengst-kjøp), to agurkplanter (finnes ikke bedre enn de man oppdriver selv) og en klatreplantesøyle i pil.

Nå skal jeg slappe av og lade litt ut på sofaen!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Masse lykke til videre med prøven, dette går sikkert kjempebra!

Vivi sa...

Spennende oppgaver du har fått og du har sikkert alt under kontroll. Sorry for at jeg forstyrra deg i dag, for hadde jeg tenkt meg om så har du jo fortalt når prøva skulle være.
Håper du får til nøttekaka og at prøvenemnda får smaken for den. Ønsker deg masse lykke til i morgen. Jeg krysser fingrene for deg.
Har du virkelig sådd erteblomster ute nå ? er ikke det tidlig ?

Lene fra Lillehammer sa...

Tusen takk Elisabeth, det får gå som det går!
Vivi, det gjorde absolutt ingenting å få melding fra deg i dag vettu, tok meg en del pauser og det var da ikke sååå høytidig og seriøst.Syntes bare det var koselig jeg da.
Juppps, jeg har sådd erteblomster. Om det er for tidlig? Tiden vil vise men jeg satser på at det går bra.

Tove sa...

Lykke til med oppgavene :-)

Ninni sa...

Så omfattende oppgaver til fagprøven din, hørtes fryktelig vanskelig ut synes jeg. Du er så flink! Men stakkar deg som drømmer, tydelig at du føler deg litt på gyngende grunn. Nå er du sikkert mer beroliget etter den positive tilbakemeldingen på innledende runder :)

Etter en slik intens dag gjør det godt med små frø- og plantekjøp :) Lykke til videre med fagprøven din Lene!!!