søndag 26. mai 2013

Til å få hakeslep av…

Man blir stum, man blir overimponert, man blir trist og man blir rørt. For en tid tilbake fikk jeg en flott snutt fra Youtube av en leverandør. Det var fra en opptreden fra Britain’s got talent og det er vanskelig å ikke la seg imponere over hva de får til. Og har du ikke sett den, bør du definitivt se den.

Shadow dance group

Vi har hatt en alldeles nyyydelig helg, vel fortjent uten tvil. Så vi har vel egentlig bare vært ute hele dagen og det har gitt utslag i en fin farge på kroppen og masse haging selvsagt. Men det har vært en liten hake alikevel. Katten vår ser ut til å ha blitt borte. Han har alltid holdt seg rundt husene her, men nå har vi ikke sett han siden i går. Snufs, synes det er kjempetrist. Men det er fortsatt tidlig å gi opp, det kan jo hende Mosse-gutten dukker opp igjen.

003

En flink hagehjelper har jeg også.

010

Dette bildet tok jeg ved 8-tiden i dag tidlig og det var ikke vanskelig å skjønne at vi kom til å få en utrolig flott dag.

011 012

Selv om det begynner å bli grønt henger hagen laaangt etter dette året. Men åkke som begynner det jo å bli flott ute alikevel.

014

Heggen blomstrer for fult nå så jeg plukket noen kvister og satte dem på bordet i lysthuset. Fy fabian hvor godt det lukter der nå, ja, sommer lukter det – sommer og idyll!

018

Når vi driver i hagen eller soler oss, sitter vi som oftest her.

020 021

Jeg la en kant av gammel teglstein langs den ene grusveien i hagen, ble fornøyd med det…

023

009

Når det blir tilbud på alperips skal jeg fortsette hekken der hvor den slutter nå og gå foran hele det hvite rekkverket som du ser på bildet. Vips, en ny og liten grussti inn til sitteplassen under kjøkkenvinduet.

Lett å bli hektet, min favoritt-is nr. 1…

005

Jeg vet det ligger en ny i fryseren…nam-nam…

028 030

Klatrehortensieaen klatrer oppetter utedoveggen og clematisen svigers kjøpte på Kvam i fjor har virkelig skutt fart. Jupps, en slik en til må jeg ha…hvite blomster forresten, husker ikke navnet i farten.

017 026

Jeg har klippet hele plenen og den fylte hvitveisen er vel den første som startet blomstingen i år.

025

Sildringen av vannet her er herlig og beroligende å høre på. Og det beste av alt er at jeg hører det så godt når jeg ligger i senga om kvelden. Lett å sovne til den lyden.

Nå begynner det å bli sent og jeg er godt fornøyd med alt jeg har fått gjort i helgen. Nå blir det 3 dager kurs på meg på Gardermoen (les: verneombud). Men jeg pendler å drar hjem hver dag, ikke sååå langt liksom.

Avslutter med et par bilder jeg tok fra lysthuset før jeg gikk inn i kveld…SOV GODT OG HA EN SUPER UKE!

 036

038

8 kommentarer:

Monica fra Koseleg sa...

Så fint i hagen din- håper katten dukker opp igjen!

shabby chic og lavendel sa...

koselig lesning og herlige bilder fra den flotte hagen din. Har selv fire katter og før de ble kastrert hendte det at de ble borte et par dager... var så redd for om noe hadde hendt. Håper den finner tilbake til dere i god behold. Mvh. Catharina

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Nydelig vårstemning hos deg!
Pus dukker nok snart opp :-)

Nina i Paradiset sa...

Nyter bildene! :)
Kjempefint med de tegelstenene! Jeg har lyst på mur og arbeidsbenk av gammel teggel. Sukk....
I tillegg sitter jeg og prøver å finne ut hvor jeg kan lage alperips-hekk hen, for den blir grønn så tidlig, og jeg liiiiker den! (naboene mine har det)

Hv er den store stauden med mer som runde blader og hvite blomster ca midt på bildet her:http://lh5.ggpht.com/-c_o2QV8XUqU/UZfr_sLDv9I/AAAAAAAAJmo/X1AHFVlTgXI/s1600/018%25255B2%25255D%25255B3%25255D.jpg

Brunt sukker sa...

Å DÅNE DU HAR EN SÅÅÅ VAKKER HAGE
UFFA HÅPER PUS KOMMER SNART
NYT DAGEN
KLEM ELI:)

Ingvild sa...

Å, så nydelig, Lene. Her har det nok kommet enda litt kortere enn hos deg... Kanskje katten skulle ha små? Eller var det en han, kanskje?...

Christina Mari sa...

Du har en vakker hage! Og så flink du er og ordne den så fin.
Katten kommer nok,jeg krysser fingrene for det.
Ha en fin tirsdag.
Klem Christina

Anonym sa...

Kjempefin hage :)