søndag 11. desember 2011

Jul i gutua omsider

Endelig kom det snø her på Lillehammer også og julestemningen er kommet i gang. Selv om jeg har vært fraværende på bloggen en stund har jeg ikke vært fraværende på hjemmefronten. Martinus har vært hos sine besteforeldre og storkost seg siden torsdag så derfor har Lene fått gjort en del. Jeg har bakt, jeg har malt gulvet på kjøkkenet og nesten alle julegavene er handlet inn. Har generelt fått gjort masse og noen slitasje på baken kan jeg ikke si jeg har fått i løpet av de siste dagene. I dag fikk jeg pyntet med litt julepynt, ikke mye men akkurat passe.

009
025
Litt fra stua og litt fra kjøkken…
021
018
027
Litt fra gangen…
023
…og litt fra vindfanget.

Og til slutt et par bilder av lysthuset som jeg tok i går. Lykta fikk vi av svigers og går på strøm. Kjempeflott!

003
011

Nesten alt jeg har sådd har også begynt å spire for fult så nå må jeg snart få priklet. Begynner å bli redd for at jeg har sådd for tidlig, men vi får sjå hvordan det går.

015

5 kommentarer:

Lene sa...

Koselige bilder. Deilig at det kom litt snø nå ja...Ha en fin uke.

hill`s interiørblogg sa...

KJempeflotte bilder. Og med litt snø får man ekstra julestevning. Den elektriske lykten din var kjempefin...Skulle ha hatt sånne ute, så slipper man å være så engstelig for det som står å brenner ute.
Ha en fin dag.
Klem fra Hill-Iren

Snuffeldyret sa...

Akkurat passe førjulspynt! Kjempefint!

Men, sådd alt...? Ooops, jeg har ikke tenkt på det enda..

Vivishagerom sa...

Ja, endelig kom et snø. Og jeg håper virkelig at den blir til våren. Når det er vinter skal det være vinter.
Kjempe koselig lykt dere hadde fått!
Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid.

Mine bilder - Vivishagerom sa...

Hei Lene! Takk for hilsen på bloggen og kjempe koselig julekort av en flott liten gutt. Jeg ønsker hele tiden at jeg skulle hatt bedre til å besøke deg. Tror det er første sommeren siden vi ble kjent at jeg ikke har vært på besøk. Håper jeg får bedre tid over jul slik at jeg kan komme å se på at du prikler :)) Synes nok at det var litt tidlig å prikle før jul, men det går nok bra skal du se. Jeg tar gjerne i mot noen småbarn om du skulle ha noen til overs.
Håper vi ses snart, Lene. Ønsker deg og gutta dine en flott 4.søndag i advent!