onsdag 23. februar 2011

Endelig kom petunia-frøene fra Swallowtail Garden

Jeg begynte å bli rimelig stressa da jeg syntes det begynte å ta litt vel lang tid uten at frøene dukket opp, så i ren desperasjon stakk jeg innom Plantasjen for en drøy uke siden og kjøpte med en pose med Petunia Double Cascade Orchid Mist, samme type som jeg også hadde bestilt fra Swalllowtail Garden. Jeg hadde samme type petunia for et par år siden og jeg syntes den var ganske flott. Men jøye meg for en pris på frøene fra Plantasjen; 120 kroner betalte jeg for to poser inneholdende 12-15 frø. Men spiredyktige var de ihvertfall for spirer har det allerede blitt og de står nå på annekset sammen med andre spirer.
Sommeren 2009
Men i dag dukket de omsider opp i postkassa og har også rukket å kommet i jorda. Håper de rekker å blomstre da før sommeren er over. Kan forøvrig si at prisene også var en helt annen. For ca. 35 frø betalte jeg 2.99 dollar, altså i underkant av 17 kroner.
Nå skal jeg slappe av, blir mye overtid på jobb nå pga. av forberedelser til varetelling som vi forøvrig skal ha til helgen. Men fra mandag blir jeg borte fra jobb ihvertfall i 14 dager, så da skal jeg bare kose meg og slappe av.

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ja, det var jammen på tide at du fikk frøene.
Flotte petunia i allefall :-)

Simones Country Home sa...

Hei paa deg. Godt du fikk dem da. :o) Gleder meg til aa plante ting til sommern jeg ogsaa, mej faar vel begynne litt senere aa med litt mere lette ting hehe. Beklager trykkleif, men er i Frankrike for tiden.

Klem og god helg til deg.

Simone

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Den som venter på noe godt, vet du - osv.... :)

Mariann S sa...

Heisann Lene :) Lenge sida eg har hatt meg hagebloggrunde no, har landa mest på hobbybloggar i vinter. Men i dag har vårånda kome over meg, og eg har starta ute i hagen, herrrlig. her blomstrar til og med lilla primulaer :) bra du fikk frøa dine til slutt, tenker det blir blomstring på både dei og masse anna hos deg :) Klem :)