lørdag 4. september 2010

Fremgang i vindfanget og blomsterbuketter

Sommeren er visst tilbake og det er da ikke noe som er bedre enn det, så nå får vi nyte det så lenge det varer. Men selv om dagene er deilige med god temperatur er det alikevel kaldt om natten, så alle pellisene ble tatt inn for en god tid tilbake og oliventreet har også fått plass i stua. Syntes det ble så flott jeg da og passer godt inn i min interiørstil.


Jeg har tidligere sagt at jeg er hagelei, noe som fortsatt stemmer, men i dag måtte jeg ut å lage noen buketter av det som fremdeles blomstrer, koselig å pynte med blomster fra hagen.

Ser dere at green gate-mugga er så og si helt lik fargen på stolen? Det var nok bare tilfeldig men morsomt at de matchet så godt.


Ellers noen bilder fra vindfanget som nå er enda et skritt nærmere å bli ferdig. I går var nemlig svigers her så Morten fikk god hjelp fra dalen gitt. Panel hadde de også kjøpt og ligger nå klar ute. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å legge panelplater, men ettersom høyden på vinfanget er høyere enn standardhøyden på platene, valgte Morten og heller kjøpe panel. Lene er godt fornøyd med det for det ekte er tross alt det fineste. Perlestaff blir det selvsagt da det er det fineste synes jeg. Ulempen med å ha ekte er vel at det ikke er så lurt å male det det første året. Men for å være ærlig tviler jeg vel på at jeg klarer å vente så lenge. Da tar jeg nok heller bare jobben med å male det opp igjen til neste år.
Men ikke nok med god hjelp i går, i dag kom murern å la fliser og på mandag kommer det en som skal fuge. Så dette bærer rette veien dette gitt.

FREDAG.....


LØRDAG.....


ØNSKER ALLE EN FORTSATT STRÅLENDE LØRDAG!

5 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Alltid godt med litt hjelp! Så flotte buketter du har laget. Jeg innser at jeg også burde plukket litt inn, det er vel ikke lenge til første frostnatt her nå. Har vært nede i 6 grader noen netter. pellisene bor ute enda..har ikke fått vasket drivhuset enda.

Håper du får en flott lørdagskveld og søndag!

Tove sa...

Så godt at vindfanget snart er ferdig. Det blir flott :-) Stilige buketter. Deilig med litt sommer på tampen. Ha en flott søndag.

Merethe sa...

Hei på deg.Ser byggingen går fremover. Flott blir det. :) Koselig med blomster fra hagen. Nå er høsten kommet hit til Hamar og løvet har begynt å falle av. Men det er jo tid for inne kos utover nå. Ha en flott uke...som faktisk er halveis allerede.

Simones Country Home sa...

Oyyyy så fint det blir hos dere da. ;o) Å vakre blomster.

Ha en god kveld.

Klem Simone ;o)

Linda sa...

Så flotte buketter du har laget, deilig å kunne ta inn og nyte den siste rest. Oliventrærne mine skulle jeg gjerne tatt inn, men de drysser så lett synes jeg... I fjor vinter hadde jeg de i drivhuset, med litt varme, og det likte de godt. Men skulle gjerne hatt de inn, for det er jo sååå fint:)
Jeg er ik skikkelig opppussings-humør for tiden, så det blir nok litt blogging om det fremover... Endelig skal det gjøres noen ordentlige grep inne. Gleder meg til hvit gjenomført landlig stil:) Du får det veldig fint hos deg. Enig i at ekte panel er finest, man får heller gå over med et malingstrøk senere:) Det er det verdt. Jeg skal handle panel i morgen, gleeeder meg:) Klem