onsdag 11. august 2010

Til søppeltomta med hageavfall - tilbake med et flott veggskap

Var avsted på søppeltomta i dag med hageavfall og som alltid måtte jeg ta turen innom skuret hvor folk setter igjen saker de ikke vil ha lenger og som etterhvert blir levert på Gjenbruket og solgt. Og hva var det som skuet mitt øye....jo et flott skap med en gyselig farge men med stort potensiale i mine øyne. Størrelsen var heller ikke så verst, 65x115. Så når vi kom hjem var det bare å sette i gang...........

Før-bilde må man jo ta selv om skapet ikke akkurat er noe glansbilde på dette stadiet, grønnbeiset og med en herlig skapknopp av "ekte" plastmessing.

Etter en gjennomgang med varmepistol og pussemaskin.

Og kveldens siste behandling bestod i av å få malt/beiset det brunt. Nei, det skal ikke ha den fargen for i morgen regner jeg med at malingen er tørr og da blir det hvitt. Grunnen til at jeg har malt det brunt først er fordi jeg skal lage slitasje på det og da passer det godt å ha brunt som grunnfarge. Som dere ser har Morten sagd ut speilen i døra og det er fordi jeg skal feste på hønsenetting der i stedet. Dette skal bli Green Gate-skapet mitt. Jo, jeg glemte å si at skapet fikk vi helt gratis, ikke noe som er bedre enn det.
FORTSETTELSE PÅ SKAPPROSJEKTET FØLGER FORHÅPENTLIGVIS I NESTE INNLEGG.....

HAGE.....
Som jeg sa til Vivi, da hun stakk over en tur en kveld denne uka, så begynner det å merkes på hagen at det lir mot høst, men fremdeles holder en del av plantene koken og det er jo flott. Men som jeg også sa til henne så satses det nå mer på å flytte og endevende de fleste bedene, noe jeg også faktisk har kommet lang vei med. Noe må flyttes, noe må kastes og noe må gis bort. Og så avsluttes haginga i år som alle andre år og med samme tanke; om at til neste år kommer bedene til å være helt perfekt og hagen skinner like flott som det vakreste colgate-smilet. Men her møter jeg meg sjøl i døra år etter år desverre. Så ingen tvil om at det må ta usedvanlig mange år å klare å få til den perfekte hagen, hvis den i det hele tatt eksisterer. Men jeg må også føye til at jeg definitivt ikke er ute etter å få til en perfekt hage heller, bare sånn nesten da......Må bare legge til at bedre lukt enn den flotte rosa Brother Cadfael skal man lete lenge etter. Helt sinsykt god lukt, litt sitronaktig. Finnes det en sånn romduft/parfyme hadde jeg ihvertfall kjøpt. Clematisen 'Hagley Hybrid' blomstrer for første gang i år. Denne har jeg plantet foran hurdalsrosa og den er så flott der den vokser seg oppetter rosa, som for lengst har avblomstret. Fargen kommer kanskje litt feil ut her, den er litt mer gammelrosa enn det den ser ut til. Supersøt ihvertfall.
Her har vi uten tvil hagens søteste! Han er utrolig flink til å være med å ordne i hagen og hjelper til når vi jobber. Har med seg lukekurven min og tømmer den når den er full. Plukker ugress, spar og rydder. Så her har vi nok en potensiell hagegutt!
Kos der folkens, her har vi fortsatt noen dager igjen av ferien!

3 kommentarer:

Gretchen sa...

flott skap ett lite kupp der ja! og mange misunnelsesverdig fine blomster....

Simones Country Home sa...

Oy ja det blir moro å se resultatet av det skapet da. ;o) Kjekt å finne slike skatter som andre folk ikke vil ha. ;o)

Ha en fortsatt super dag.

Klem Simone ;o)

Tn sa...

Your article has so many useful information,and so attractive design.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design puma shoes on sale shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, nike nz shox has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance puma future cat now hot selling online.I hope we can learn each other.