søndag 22. august 2010

Når man bruker 2 uker på å grave hull til en clematis...

Da konkluderer jeg det med at jeg begynner å bli hagelei. Men selv om jeg har brukt 2 uker på hullet er det dermed ikke sagt at jeg enda har fått clematisen i jorda, neida, den står på krakken og venter fortsatt på sin plass. Får se om jeg får gjort det i kveld.

I dag tok vi oss en liten tur til abbortjernet, 5 minutters kjøring fra oss. Martinus fikk hilst på både sau og ku og det var jo stas. Selv kan jeg fastslå at sauen ikke akkurat har blitt noe klokere med åra. Men uansett, en trivelig tur og det er også tydelig at det er utrolig mye tyttebær i år, så tyttebærelskere: UT Å PLUKK!
Når Lene begynner å gå hagelei frister det alltid å begynne inne igjen. Er jo selvsagt MASSE som må gjøres inne nå og jeg har mange idèer i hodet. Først skal vi få opp en hylle over ovnen i stua. Den er allerede malt og knektene er på plass. Har alltid syntes muren i stua har vært så "tom" så jeg tror det kan friske opp med en hylle der. Ellers holder jeg på med mit spisestueprosjekt som aldri blir ferdig, men jeg tror det er like om hjørnet nå heldigvis.
Hylla til muren er klar til å henges opp!De små detaljer.....


4 kommentarer:

Linda sa...

Ja på høsten er det alltid moro å begynne litt inne:)snart så er det jo stort set tinne vi tilbringer tiden... Klematisen klarer seg nok, han venter sikkert tålmodig:)

Lene sa...

Greit at vi har årstider ja. Tror jeg hadde vært møkklei hagen dersom jeg måtte holde på hele året.

tove sa...

Hei hei
Så koselige bilder. Hagelei tror jeg ikke du er alene om å være. Frister mer å ordne inne nå.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Red Hobbitt sa...

Det ligger en award til deg i bloggen min