torsdag 5. august 2010

Lamper på sidene eller en i taket?

Hjemme fra jobb i dag og var det i går også. Vondt i halsen og ellers tett og jeg tror det er en liten Martinus som har smittet meg. Men jeg blir vel frisk igjen snart får jeg håpe, skal ihvertfall på jobb igjen i morgen åkke som, skal nemlig ha ferie neste uke så jeg må få gjort meg ferdig på jobb før jeg inntar, forhåpentligvis, noen rolige dager sammen med trøllgutten og Morten.
Men når man er syk og ikke får gjort så mye begynner det å kværne i hodet da vettu og denne gangen er det plassering av utelys på inngangspartiet. Håper noen kan gi meg sitt synspunkt på det da for jeg synes det er vanskelig å bestemme seg for hva som blir det fineste. I utgangspunktet hadde det vært finest å ha en på hver side av vinduene men så tenker jeg litt på om de kan komme litt for langt ut for døra og vinduene kaprer jo mye av veggen. Hmm.....???? Ulempen med å ha et i taket er at da sprer lyset seg mindre...hmmm, klarer ikke få finne noen fornufting løsning på dette jeg, men tror kanskje det ender med ei lampe på hver side. Hva tror dere?

......ETTER EN LAAANG TENKEPAUSE OG INNSPILL FRA DERE (TUSEN TAKK FORRESTEN). Jeg tar til etterretning forslagene deres, samtidig tenker jeg så det knaker sjøl. Vil at det skal være litt "gammeldags" og følge husets alder. Hva med å plassere ei lampe på veggen over der hvor stolen står og å legge opp til mulighet til å få opp ei lampe på den andre siden også, men at jeg i første omgang heller kan henge opp en flott veggampel som jeg kan ha en blomst i? Hmm, kanskje det kunne være litt Lene mon tru???!!!
Her ser det ikke så veldig ut til at det bor en hagegal med kun en sinkbøtte med pelliser, men jeg vil tro det blir mer til neste år. Mosse koser seg alikevel han og har nok funnet plassen sin.

Clematis 'Etoile Violette' nå er superflott og jeg krysser alt jeg har for at den kommer igjen til neste år.

6 kommentarer:

Pusepilde sa...

Plasser en lampe i taket sånn ca over hvert vindu, så har du godt lys på hele trappa. God bedring :)

tove sa...

Hei hei
Vi har lamper i taket. fungerer veldig bra. Kjekt å kunne bruke vegg plassen til noe annet.
God bedring.
Tove

Simones Country Home sa...

Heia.

Så fint det ble hos deg. ;o)
Jeg har satt masse spotter i taket mitt, da sparer du veggplassen å du får masse fine lys som ikke tar plass. ;o)

Lykke til.

Klem Simone ;o)

Nina i Paradiset sa...

En midt i oppe i taket! ;)
Blir liksom så mye lag på lag om du skal ha de ved siden av vinduene.
Sikker på at ett lys der er nok. (jeg har hatt det før over døra. Nå har jeg også bare en sak på den ene siden)
Ellers vil jeg si at utbygget er RÅFINT!!

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

Anonym sa...

ma sjekke:)