mandag 2. august 2010

Litt fra hagen - bilder

Nå har jeg plantet om så og si hele bedet ved den ene sitteplassen oppi hagen for 'nte gang så nå krysser jeg alt jeg har for at det blir litt mer trivelig der til neste år. Jøsses så vanskelig det skulle være å bli 100% fornøyd da, men Lene har det med å plante altfor tett, ta noen høyere planter fremst og for lave bakerst. At jeg aldri lærer! Dessuten så har jeg altfor mye riddersporer i hagen og jeg skulle ønske at de ikke ble så høye. Men nå river jeg opp det jeg ikke vil ha og sender det over til Vivi på den andre siden.
Nedenfor er alikevel noen litt mer trivelig bilder fra hagen og nærbilder er så utrolig mye flottere enn de som er tatt på avstand.
Nå skal Martinus straks legge seg og Lene skal ut å plante videre.


KOS DERE FOLKENS FOR DET SKAL JEG!

7 kommentarer:

Laila sa...

Ååå som jeg kjenner meg igjen, jeg har to bed som skal gjøres om, og et stort er under etablering. Grønnsakskassene har vært ganske mislykket så de må jeg gjøre noe med. Men det er vel dette som er å være hageeier.
Klem Laila

Ninni sa...

De høye riddersporene har jeg også gitt bort :) Nå planter jeg kun sorten som heter 'Galahad' og blir ca meteren. Her blåser det omtrent konstant, ofte mye, så de høye brekker for et godt ord.
Å omrokkere i bedene er en av sommerens koselige gjøremål i haven synes jeg, alltid nor som blir høyere eller lavere enn plantlagt, stauder som brer seg mer enn man trodde osv. For ikke å snakke om klematis med så små blomster at man må bruke lupe! Jge lar meg lure av bilder gang på gang.
Ha en fiiiin uke, Lenemor :)

Simones Country Home sa...

Åååh igjen så vakre blomster du har. Jeg venter på blomster Nina har sendt til meg så blir spennende å se om de overlever. ;o)

Ha en super dag.

Klem Simone ;o9

Tove sa...

Flotte bilder. Jeg sliter med å ikke plante for tett jeg også og høyt og lavt kommer om hverandre. MÅ nok ommøblere en god del etterhvert jeg også, men akkurat nå mangler jeg bed......Blir jo søren meg aldri nok...hva nå det kan komme av, tjihiii. Fortsatt god sommer!

Vivi sa...

Når du sender dem over til meg, så synes jeg det er helt greit at du aldri blir 100% fornøyd. :-D
Tusen takk snille deg.
Kommer snart å henter dem, for nå er formen straks tilbake.

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

Anonym sa...

hvorfor ikke:)